Колко струват звездите на Биг Брадър?

Колко струват звездите на Биг Брадър?
4.33 (86.67%) 3 votes

Ето колко брои Нико Тупарев на звездите от Биг Брадър

Нико Тупарев брои колосална сума на звездите от Биг Брадър, които забавляват зрителите от месец септември до Коледа, когато е финалът на „Биг Брадър ол старс“. Маститият продуцент се изръси цели 830 хиляди лева. Тази сума се оказа два пъти по-ниска от сезона, в който участие взе звездата от световен ранг Памела Андерсън.

Само тя прибра 200 000 лв за едноседмичния си престой в звездната къща. Точно толкова е хонорарът на всички миски, които взеха участие във формата тази година  – Светлана Василева, Катрин Вачева и Моника Валериева. Към техните хонорари трябва да прибавим и тези на Джорджано и Йоанна Захариева, за да се получи сумата, която Памела Андерсън прибра само за седмица.

Противно на твърденията, че най-големи хонорари са прибрали Преслава и Кичка Бодурова, оказа се, че първенци в тази класация са Евгени Минчев и дует „Ритон“.

За месец участие във формата той ще получи „скромните“ 40 000 лв. Почти двойно е взел всеки от дует „Ритон“, но за три пъти по-дълъг период. Ритонците прибраха общо 140 000 лв.

С 10 000 лв по-малко, т.е. по 60 000 лв са взели Преслава, Ернестина Шинова, Луна, Гъмов, Кичка Бодурова и Къци Вапцаров. Безспорно най-0благодетелстван от това е нисичкият тв водещ, тъй като той ще прибере сумата само за месец престой във формата.

Биг Брадър

Звездите на Биг Брадър струват 830 000 лв

Определено звездите от „Биг Брадър ол старс“ са с по-високи хонорари въпреки краткия си престой в шоуто. Всички те са обещали на процудентите, че ще спретнат невиждано шоу. Десислава, която влезе с надеждата, че този път ще победи, ще прибере 40 000 лв. Останалите звезди без Соня Колтуклиева и Ваня Джаферович ще получат по 30 000 лв. Последните двама ще вземат по 20 000 лв.

Ясно е, че тези пари няма да се лесно изкарани за журналистката, тъй като още от началото на формата тя успя да си навлече гнева на останалите участници, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар