Юксел Кадриев плаши Биг Брадър със съд

Юксел Кадриев плаши Биг Брадър със съд
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев не е на себе си, откакто стартира Биг Брадър Ол старс

Юксел Кадриев изпадна в паника след старта на „Биг Брадър Ол старс. Тв водещият се побърква при мисълта, че Евгени Минчев може да разкрие скандални факти от личния му живот. Страховете на новинаря се засилили още повече след заканата на бившия ватман ще се разкрие пиканти подробности около аферите си с известни българи.

За да се презастрахова колегата на Виктория Петрова изпратил до продуцентите на Биг Брадър нотариално заверена покана, в която ги уведомява за намерението си да заведе съдебен иск срещу тях в случай, че името му бъде споменато по някакъв повод от някой от участниците във формата. Все още не е ясно дали поканата му е стигнала до Евгени Минчев, но е факт, че за сега той не е обелил и думичка за Юксел Кадриев.

Аферата между бившия ватман и новинаря излезе наяве след като стана ясно, че последният се развежда. Бившата съпруга на Юксел Кадриев – Бонка разкри, че той е бил интимен с паркетния лъв. Самият Евгени Минчев потвърди това.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев в нервна криза заради Евгени Минчев

Нервите на тв водещия са опънати докрай покрай участието на светския хроникьор във формата, Телевизионерът не знаел, че той ще влезе в Биг Брадър. В противен случай би се презастраховал, изпращайки нотариална покана и на него преди да влезе в Къщата.

Юксел Кадриев избягва да говори за личния си живот. Но колегите му знаят много добре какво го измъчва. Откакто Биг Брадър стартира и Евгени Минчев влезе в Къщата, тв водещият постоянно прави лапсуси и е много изнервен, коментират колегите му.

Водещият на новините изпаднал в нервна криза след старта на шоуто. Той побързал да потърси съвет от адвоката си, за да вземе всички необходими мерки и да застави Евгени Минчев да мълчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар