Глупостта на Десислава втрещи съквартирантите!

Глупостта на Десислава втрещи съквартирантите!
3.67 (73.33%) 3 votes

Десислава зверски се изложи пред всички!

Десислава за пореден път втрещи съквартирантите. Една от най-популярната звезда на „Пайнер” призна в Къщата, че не познавала нотите. Тя е категорична, че не знае всички ноти и това изобщо не било срамно за нея.

В музикалното училище тя наблягала повече на практиката, затова загърбила теорията. Поради тази причина блондинката с ангелският глас наистина не познавала всички ноти.

Десислава не познавала нотите, потрес за всеки музикант

Десислава не познавала нотите, потрес за всеки музикант

Десислава е една от звездите в новия сезон на реалите формата Биг Брадър Ол Старс. В началото зрителите бяха разочаровани от Десислава, защото след като прекрачи най.-известната Къща тя ги засипа с претенциите от екрана.

След като влезе първа от съквартирантите си тя се нацупи, че никой не я посреща. После се „скара” на камерите, че Големия брат не е спазил договорката вътре да има по-приглушена светлина, за да се чувства тя по-добре. После обаче Евгени Минчев я разплака, като й каза по маниера си в очите й, че вече е застаряваща и не е толкова добра певица.

Все пак досега Десислава показа категорично, че умее да прощава и да игнорира дори такива обиди, пред които много от останалите биха се спихнали. На своя ред при елиминациите Десислава показа, че все пак има свое мнение.

Тя без да се замисля посочи Боби Атанасов от „Къртицата” за изгонване. В Изповедалнята тя посочи, че иска да го види извън Къщата, защото не й допада поведението му на сваляч и женкар, който търси единственото женско внимание, за да не излезе скоро от играта.

Подобно и на колежката си Преслава и блондинката обаче е успяла да се договори с Биг Брадър Ол Старс да не загърбва служебните си ангажименти. Само часове след като прекрачи прага на Къщата чалга дивата излезе, защото имаше участия в елитен столичен клуб, доверяват от кухнята на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар