Какво се случва: Сашо Кадиев смая колегите си!

Какво се случва: Сашо Кадиев смая колегите си!
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев шашна колегите си в телевизията!

Сашо Кадиев се изфука с чисто ново возило. Водещият на „Преди обед” обича всяка година да се глези с нова придобивка на колела. Синът на Катето Евро наскоро яхна звяр на петдесет бона от любимата си марка „Мазда”.

Тузарската си лъскава кола той взе миналото лято. Наскоро Сашо Кадиев бе забелязан да паркира фукливо колата си, тип седан, пред сградата на Би Ти Ви. Истината е, че Сашо Кадиев значително си е подобрил финансовото състояние от миналата година.

Сашо Кадиев сменя колите си като носни кърпички

Сашо Кадиев сменя колите си като носни кърпички

Той вече тъче на няколко стана и това му помага да се глези с различни придобивки. Така актьора осигурява луксозен живот на себе си, жена си и осеммесечната им Катерина. Доходът му не пада под петнадесет бона на месец, което му дава възможност да помага и на безработната си майка.

Днес Сашо Кадиев е сред най-добре платените артисти, коментират негови колеги. Младият актьор е търсен за много театрални постановки. Той е участвал и в редица филми, като „Стъклен дом”, „Пряк контакст”, „Езерното момче” и други. Сашо Кадиев вече трета година е един от водещите на „Преди обед” в партньорство с Деси Стоянова по Би Ти Ви.

Зрителите го познават не само от театралнитепостановки и филмите, а още и като водещ на шоуто „България търси талант”. 32-годишният актьор вече е спечелил наградата Икар за поддържаща мъжка роля в „Скъперникът”.

Сашо Кадиев е категоричен, че не би попречил на дъщеря си да поеме пътя на баба си и неговия по тежката съдба на артиста. Младият татко е категоричен, че не би й попречил в избора. Иска единствено малката Кати да може да взема самостоятелни решения, да е щастлива, дейна и активна.

Гордият татко иска да види в порасналата си дъщеря едно инициативно, не толкова ранимо същество, което да се справя с житейските трудности и да минава по-лесно през несгодите на живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар