Всички подиграват Къци, но той удари кьоравото – вижте!

Всички подиграват Къци, но той удари кьоравото – вижте!
5 (100%) 1 vote

Всички бъзикат Къци Вапцаров, а я как добре се урежда той!

Къци Вапцаров ще се обзаведе с нова къща и то в Гърция. Шоуменът си е купил имот на зелено в южната ни съседка и напролет започна да гради върху него лятната си вила. Тя ще бъде втори дом за пет чрленното му семейство.

Къци и съпругата му имат три деца. Сега бившият водещ на шоуто „Риск губи, риск печели” е един от съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс. Той е един от участниците, който не е особено сдолюбван в реалите формата. Причината е, че Къци Вапцаров няма собствено мнение, държи се като мижитурка и гледа да не ядоса, а да се хареса на силните на деня.

Къци Вапцаров строи къща в Гърция, нека го бъзикат

Къци Вапцаров строи къща в Гърция, нека го бъзикат

С тази си позициятой спечели куп негативи в Къщата на Големия брат. Такъв беше и в предишното си участие в ВИП Брадър, където Фънки и устатия актьор Иван Ласкин го скъсаха от подигравки. Тогава двамата му лепнаха прякора „кукумицин”.

Сега той е закичен с ново име и то е „мижитурка”, заради това че никога няма позиция по ниаккъв въпрос. Още в началото устатата журналистка Соня Колтуклиева го нарочи, защото той не я спаси на първата мисия, а посочи светския пиар Евгени Минчев и го отърва от изгонване.

Големият брат обаче, в името на шоуто отново вкара застаряващата репортерка вътре и тя буквално го изяде заради малодушието му. Соня все пак не забрави да изтъкне, че в предишното шоу го защитавала, като долетяла чак от Лондон, където живее със семейството си, за да го защитава, когато цялата Къща била против него.

Останалите съквартиранти също му обърнаха гръб заради това, че няма собствено мнение и никаква позиция. Дори и паркетният лъв Евгени Минчев също го подложи на унищожителен огън заради слабостта му.

В една от последните мисии Къци Вапцаров играе мравка, която е настъпана и се лекува с разни гадости, за да спаси бюджета на останалите съквартиранти. Той е наричан настъпана мижитурка мравка. Къци Вапцаров за втори път е посочен от съквартирантите си за изгонване. Първият път оцеля, като от Къщата завинаги излезе бившата певица Йоана Захариева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар