Неочаквано: Виж какво се случи с Ваня Цветкова!

Неочаквано: Виж какво се случи с Ваня Цветкова!
5 (100%) 2 votes

Ваня Цветкова за първи път се подложи на подобна подмладяваща процедура!

Ваня Цветкова реши да изтрие няколко години от лицето си. Известната актриса от миналото е опънала бръчки, но без да ляга под ножа. За тази манипулация тя се е доверила на колежката си Евелина Борисова. Тя от години се занимава с разкрасяване и подмладяване на жените.

Ваня Цветкова вече е претърпяла няколко курса по разкрасяване и резултатите са повече от очевидни Тя е заприличала на времето, когато много мъже въздишаха по красивата актриса.

Ваня Цветкова най-накрая се реши и легна под ножа

Ваня Цветкова най-накрая се реши и легна под ножа

За процедурите обаче тя не се е бръкнала и лев. Борисова е решила да зарадва приятелката си, като й помогне да си върне младежките години. От театралните среди коментират, че промяната с Ваня е осезателна.

Те добавиха, че Цветкова се била запуснала през годините и кожата й увиснала и се сбръчкала, но с този иновативен метод, който й подарил нейната дружка изглежда наистина зашеметяващо.

Звездата от „Седем часа разлика” отново имала покана от Слави Трифонов да участва като жури и в новия сезон на „България търси талант”. Но тя отказала заради унизително ниския хонорар, който е взела.

Според слухът колегата й Асен Блатечки щял да прибере петдесет бона да се прави на съдия, а парите, които й предложили на нея били унизително малко. Причината се оказал колегата й Асен Блатечки, който пръв се спазарил за голямата хапка и затова на нея се наложило да й предложат по-скромна сума.

Ваня Цветкова обаче не се съгласила на нея и затова Слави Трифонов изпаднал в шок как да замести Ваня Цветкова, като едновременно във формата да има още две известни имена. За да не признае, чее останала без ангажименти тя си хванала самолета и заминала в Лас Вегас.

Там тя има къща и живее добре, тъй като сина й е компютърен специалист, печели добре и я издържа. Заради чепатия й характер много режисьори и продуценти не са готови да работят с нея. Близки до звездата обаче са категорични, че тя не страда от този факт ,а добре си живее в Америка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Неочаквано: Виж какво се случи с Ваня Цветкова!”

  1. Комбинатор

    Ное. 26. 2015

    Ванчето си остава икона в българоското кино. Каквото и да плюят по нея, тя си е върхът!!!!! много си я обичам – май-вече от „Комбина“!!!!!

Добавете коментар