Преслава с взривяващо признание за Станимир Гъмов

Певицата призна, че всичко с актьора е било само театър
0

Певицата призна, че всичко с актьора е било само театър

Фолк певицата Преслава направи взривяващо признание за Станимир Гъмов, с когото разиграха любовна афера по време на престоя им във ВИП Брадър.

Преслава призна, че е харесала актьора още първата вечер, в която го е видяла. Тя проговори за отношенията си с него пред списание LOVE style. Едва ли сте забравили, че медиите и обществото им преписаха грандиозна любовна история, която те двамата подклаждаха с всички сили.

Преслава признава, че Станимир Гъмов се различава много от масата мъже и най-вече от тези, с които тя е била и именно тази разлика я е привлекла. Така и не става ясно обаче кое точно е това нещо, което е привлякло вниманието й. Според Преслава, Гъмов е невероятен човек. Тя му се възхищава на чувството за хумор, автоиронията и остроумието, които притежава.

Певицата призна, че всичко с актьора е било само театър
Певицата призна, че всичко с актьора е било само театър

Фолк певицата обаче е категорична, че в същото време това не му пречи да бъде сериозен в моментите, в които това е необходимо и да прави точни преценки, както и да дава изключително ценни съвети.
Преслава не крие, че средата, в която се движи тя е твърде различна от това, което е Гъмов. Тя обаче побърза да подчертае, че това далеч не означава, че не среща интелигентни и умни хора.

След множеството мили думи изречени от Преслава по адрес на Гъмов, последва и разочарованието за всички зрители на ВИП Брадър, които едва ли не им чертаеха светло бъдеще като семейство. Певицата посочва, че отношенията между нея и актьора са чисто приятелски. Тя разкри, че двамата не са се целували истински в къщата.

Тези думи на Преслава потвърждават мълвата, че продуцентите на ВИП Брадър отново са правили зрителите на калинки, тъй като очевидно двамата са разигравали любовния театър с цел да вдигнат рейтинга.
Разбира се единственият прецакан в цялата тази ситуация е драгият зрител, който е повярвал, че помежду им наистина се разгаря една чиста и голяма любов.
В заключение певицата посочва, че Фики Стораро не й е гадже, но не отрича, че много й харесва като мъж, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.