Криско разгневи феновете си

Феноввете на Криско се жалват, че се е взел твърде на сериозно
1

Отказа да се снима с тях

Феновете на Криско са бесни след последната му изцепка.

По всичко личи, че рапърът се е самозабравил и е започнал да надскача собствената си сянка. Запознати издават, че Криско вече движи с шестима охранители. Това, което най-силно разочарова почитателите му е, че категорично отказва да се снима с тях.

Мнозина се зачудиха на какво се дължат тези мерки за сигурност – дали покрай събитията напоследък, покрай която сигурността на всеки един е под заплаха или просто защото се е възгордял твърде много и му е под достойнството да се занимава с общата маса.

Феноввете на Криско се жалват, че се е взел твърде на сериозно
Феноввете на Криско се жалват, че се е взел твърде на сериозно

Запознати издават, че на празника на Радомир, Криско бил обграден от няколко горили, от които изобщо не се виждал.
При все, че хлапетата изпаднали във възторг, когато видели, че Криско се задава и крещели безспирно името му в продължение на поне пет минути, той не им обърнал никакво внимание. Бил изведен от гардовете си на сцената в точно определения час, след което в обратен ред бил придружен до автомобила си.

Криско изпълнил на сцената най-големите си хитове „Ела и си вземи“ и „Шапка ти свалям“, както и песента му с Бон-Бон – „Нашият живот”.
Както вече споменахме, след като си изпял песните, Криско се отправил към автомобила си, а охранителите му направили параван, за да не бъде притесняван от тълпата, която скандирала името му.

Вестник „Телеграф” посочва, че един от гардовете на рапъра заявил категорично, че Криско няма настроение да се снима с феновете си и да дава разни интервюта, пише pik.bg.

Мнозина са на мнение, че това поведение несъмнено ще се отрази върху рейтинга му. Ако разочарова феновете си още няколко пъти, не е изключено да се превърне в певците, които остават в историята и публиката ги забравя бързо.
Но пък за такива случаи народът е казал, че каквото човек сам си направи, цяло село не може да му го направи.

1 коментар
  1. Пипин къси казва

    От какво точно се пази „народният любимец“ с височина поне колкото Айфеловата кула????? От наордната обич? Толкова много фенове ли има? Първо да си оправи диалекта и да „порасне“ с няколко сантиметра, че тогава да се надува. Лилипут с лилипут!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.