Страховитата тайна на Людмила Живкова

Страховитата тайна на Людмила Живкова
5 (100%) 1 vote

Наков твърди, че тази тайна я е погубила, защото е можела да промени света

Ясновидецът Михаил Наков разкри страховитата тайна на Людмила Живкова.

Той твърди, че често сънува дъщерята на бившия Първи, но изпитва известни опасения, че от близо година насам му се явява доста по-рядко.
Наков разказва, че Людмила Живкова търсела нещо до Чирпан. Тя била обсебена от бокал, свързан с Христос.

Преди да си отиде от този свят Людмила Живкова попаднала на следа за произхода на бокала, която я отвела до село Левка, Свиленградско. Предполага се, че дъщерята на бившия първи е открила нещо от рода на пирамида, в която имало златно съкровище, в местността Таштепе.
Точно тогава обаче се заформили някакви проблеми по границата ни с Турция и тя преценила, че не е подходящия момент да се вади съкровището и го оставила за по-късен етап.

Наков твърди,ч е тази тайна я е погубила, защото е можела да промени света

Наков твърди,ч е тази тайна я е погубила, защото е можела да промени света

Наков твърди, че Людмила Живкова е разполагала с множество доказателства за съществуването на извънземен разум и енергии, различни от нашите. Той дори изпитва съмнения, че дъщерята на Тодор Живков е успяла да намери лекарство, което може да излекува всички видове ракови заболявания, но е получила забрана да продължи по-нататъшната работа с екипа си.

Според Наков няма никакво съмнение, че извънземният разум съществува. Той обаче е категоричен, че не всички извънземни същества са настроени положително към нас човеците.
Той твърди, че преобладаващата част от тях посещават планетата ни, за да я унищожат или да я завладеят. Ясновидецът е категоричен, че нищо хубаво не ни чака от небето.

Известността му очевидно е достигнала и до Русия, след като е получил покана за участие в тамошното издание на „Ясновидци”. Наков е щастлив, че е единственият българин, който е получил покана за участие в предаването и се надява да го спечели.

В заключение ясновидецът посочва, че Людмила Живкова е била погубена заради страшната тайна, която е знаела и с която е можела да промени света, пише bradva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар