Нечувано: Виж за каква сума Йоана Захариева е влязла в Къщата!

Нечувано: Виж за каква сума Йоана Захариева е влязла в Къщата!
5 (100%) 1 vote

Йоана Захариева призна рекордната сума, за която е влязла в Биг Брадър Ол Старс!

Певицата Йоана разкри защо е участвала в Биг Брадър Ол Старс. Йоана Захариева, известна като Йоко е била част от съквартирантите в Къщата заради пари. Пред „Всеки ден” певицата разкри, че за престоя си вътре е получила сто бона.

Това се оказала едно неустоимо предложение, а и една приятна авантюра. Тя все още изпитвала сантимент при предишното си участие, когато взе участие и в един от предишните сезони на ВИП Брадър. „Когато ми се отдаде шанс отново да съм в Къщата, а предложението на продуцентите бе подплатено с добър финансов привкус, аз приех”, призна си Йоко.

Йоана Захариева с рекорден хонорар в Биг Брадър Ол Старс и то само за седмица

Йоана Захариева с рекорден хонорар в Биг Брадър Ол Старс и то само за седмица

Тя обаче отрече категорично да имала забежка към Борислав Атанасов от Къртицата. Все пак по здравия момък се облизваха тя и застаряващата журналистка Соня Колтуклиева. В предишният сезон пък Йоко залитна и по непридвидимия играч Пламен Медаров.

След като излезнаха от Къщата на Големия брат се понесе клюката, че двамата са имали и по-особени отношения. Но певицата категорично отрече слуха за това. Йоана Захариева разкри, че от години се занимава с ресторантьорски бизнес.

Съдружник е в един от най-големите ресторанти на столицата, който разполага с четиристотин места. След 23 часа той се превръщал в пиано бар, където канели много известни изпълнители. Тя не се оплаква от живота, а се справя добре с трудностите му.

На този етап наистина е отхвърлила кариерата си на певица, но в новото си поприще се чувства добре и според думите й също печели прилично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар