Виктор Николаев побесня

Гневен е на колежката си Ани Цолова
0

Гневен е на колежката си Ани Цолова

Екранният партньор на Ани Цолова – Виктор Николаев побесня.

Причина за гнева му стана огромното различие в заплащането на труда му и този на колежката му Ани Цолова.
Напоследък Виктор Николаев все по-трудно успява да сдържи нервите си и често се изпуска да се разкрещи на колежката си.

През последните няколко дни ефирът на сутрешния блок на медията се е превърнал във военна арена.
Напрежението между Виктор Николаев и Ани Цолова едва сдържат нервите си. Те са на косъм от грандиозен скандал.

Гневен е на колежката си Ани Цолова
Гневен е на колежката си Ани Цолова

Напоследък зрителите на Нова тв все по-често стават свидетели на това как Виктор Николаев си изпуска нервите в ефира. Неотдавна той дори се разкрещя на продуцентите, че му говорят твърде високо в ухото и не може да се изкаже спокойно.
За всички е очевидно, че Ани Цолова се държеше с колегата си твърде арогантно и надменно и очевидно на Виктор Николаев вече му е дошло до гуша.

Зрителите дори го заподозряха в планирано отмъщение, тъй като от известно време насам той също прекъсва Ани, без никакви притеснения, че са в ефир.
Разбира се колежката му, не му остава длъжна и злобно му изсъсква през зъби. Поведението и на двамата водещи на сутрешния блок е доста натоварващо и зрителите са на път да сменят канала. Те са категорични, че се напрягат, за да чуят какво казват гостите им, тъй като те непрестанно ги заглушават със заяжданията помежду си.

Един от зрителите на Нова тв коментира в Туитър, че никога досега не е виждал Виктор Николаев толкова груб и нападателен.
Колкото и да недоволстват зрителите, Виктор няма как да остане равнодушен към това, че колежката му взима доста по-висока заплата, а за капак на всичко се ползва от повече бонуси и привилегии.
Има сериозно разделение и в почивките на двамата водещи.

При все, че официално Ани и Виктор взимат еднакви заплати в размер на 7 500 лева, единият все пак взима повече пари. Уловката е скрита в тримесечните бонуси, които получават равняващи се на суми между 20 и 40 хиляди лева, които също не се разпределят по равно.
Стойността на бонусите се определя от рейтинга на предаването, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.