Невиждан глад в Биг Брадър Ол Старс

Виновник за това е Евгени Минчев
0

Виновник за това е Евгени Минчев

Съквартирантите от Биг Брадър Ол Старс ще бъдат подложени на невиждан досега глад и причина за всичко това стана поредната изцепка на Евгени Минчев.

Благодарение на едноседмичния алкохолен глад под покрива на Биг Брадър Ол Старс, последван от солидна порция алкохол, лордът се изложи до краен предел
Той се натряска до козирката с шампанско и започна да ръси всевъзможни гадости за останалите съквартиранти. Първо започна с обидата, че всички те са „боклуци”, последвана от заканата, че ще ги „закопае всичките и ще си легне”

Негодуванието на Евгени Минчев бе срещу опитите на бизнес дамата Ваня Червенкова да го сложи да си легне, за да се избегнат по-сериозни конфликти.
След това започна да се заяжда с Борислав, задавайки му въпроса дали според него е успял, подчертавайки, че е стигнал до тук от един „прост ватман”.

Виновник за това е Евгени Минчев
Виновник за това е Евгени Минчев

Евгени получи задача от екипа на Биг Брадър Ол Старс да поръча храна за всички съквартиранти. Той обаче няма ни най-малка представа от цените на хранителните продукти, тъй като никога не е пазарувал.
Къци Вапцаров направи отчаян опит да му помогне, но двамата тотално оплетоха положението.

Последва трагикомична сцена, в която лордът взе цените в списъка, който му даде Къци за бройки. Сами се досещате каква каша настана, тъй като вместо да поръча банани за 8 лева, Евгени Минчев поръча осем банана и вместо моркови за 3 лева, той поръча само три моркова. Как според него биха стигнали тези продукти за съквартирантите от Биг Брадър Ол Старс си остава загадка.

Хубавата страна на нещата е, че така Евгени Минчев сви драстично бюджета от 120 на 40 лева, но пък съквартирантите остават без храна за цяла седмица заради неговата изцепка.

Видимо подразнени от случката, те коментираха, че Евгени Минчев ги е подредил повече от добре. Някои от тях заподозряха, че това е стратегически ход, а други все още вярват, че е го е направил без да осъзнае, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.