Истината за Къци Вапцаров изненада всички

Шоуменът бил на ръба на пропастта преди години
0

Шоуменът бил на ръба на пропастта преди години

Истината за шоумена от близкото минало – Къци Вапцаров изненада всички.

По време на предишното си участие в Биг Брадър, Къци Вапцаров създаде впечатление у зрителите на изключително сериозен човек, който живее по здравословен начин.
В миналото му обаче има моменти, с които не се гордее и вероятно би искал да заличи.

Този път Къци Вапцаров определено е успял да удари кьоравото, тъй като се е спазарил за рекордно висок хонорар с продуцентите на Биг Брадър Ол Старс.
Шоуменът е решен на всичко, за да блесне отново на екран. Още с влизането си в къщата, той обеща на зрителите, че няма да си премълчава за нищо и ще ги забавлява със скандали на гърба на съквартирантите.

Шоуменът бил на ръба на пропастта преди години
Шоуменът бил на ръба на пропастта преди години

Всичко това обаче ще струва на продуцентите на шоуто „скромните” 50 хиляди лева.
От кухнята на Биг Брадър Ол Старс издават, че това е един от най-високите хонорари за този сезон.
Зрителите се изненадаха от това, че Къци Вапцаров остана непоклатим на подмятанията от паркетния лъв, че е алкохолик.
Всъщност в миналото си ниският шоумен наистина е имал сериозни проблеми с чашката.

До прегрешенията с чашката стигнал заради загубата на солидна сума пари. Заради ината си Къци Вапцаров едва не проиграл половин милион лева. Макар да се отървал на косъм от пълен крах, Къци Вапцаров все пак изгубил немалка сума – 180 хиляди лева. Тогава в търсене на утеха, залитнал към чашката.
Макар и с половин уста признава, че никак не е лесно да се избавиш от зависимостта си, но с подкрепа от близките и желание от твоя страна, не е невъзможно.

В този ред на мисли Къци Вапцаров е изключително благодарен на майката на трите си деца – Меги, която за миг не го е изоставила в този труден момент.
Към днешна дата шоуменът крои планове да се завърне отново на екрана с негово шоу, но тепърва предстои да разберем дали ще успее да ги реализира, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.