Джино и Джена се смразиха след победата във „ВИП Брадър“

Джино и Джена се смразиха след победата във „ВИП Брадър“
5 (100%) 2 votes
Джена и Джино се разминават по дискотеките в Студентски град

Фолкпевицата Джена не иска да чува за бившия си приятел – победителя във „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана – разкрива „България днес“. Изпълнителката признала, че младият бизнесмен е вече затворена страница за нея и нямат какво повече да делят, така че не вижда смисъл да се чуват или виждат. Още повече, че певицата има нова половинка до себе си – мъж, който владее сърцето й.

Джена дори се подразнила, че толкова често Джино я споменавал в Къщата на ВИП Брадър и го заподозряла, че си прави реклама на неин гръб. Напоследък Джена и Джино на няколко пъти се оказвали по едно и също време в Студентски град в столицата, но умишлено или не, се разминавали и никога не попадали в едно и също заведение – коментира изданието.

Фенове на Джена веднага отчетоха, че тя сияе и не спира да се усмихва, като видимо не изглежда разстроена от старите емоции към Джино. В същото време младият мъж продължава да страда по старата си изгора. Той дори направи емоционалното разкритие, че 9 месеца след раздялата си с фолкфурията той още не е докосвал друга жена.

Джена и Джино от времето, когато бяха заедно

Джена и Джино от времето, когато бяха заедно

„Такъв съм си аз – малко от старата школа. Така са ме възпитали нашите“ – сподели Джино. Той призна, че любовта му към певицата все още е жива, но няма връщане назад.
„Просто когато един човек е пипнат от друг човек, той вече не е за мен“ – добави Джино, научавайки, че има нов мъж в живота на Джена.

След излизането си от „ВИП Брадър“ Джино не спира да бръмчи из нощните заведения и да не отказва участия в заведения и интервюта за медиите.
В изявите си той отрече да е имал връзка с друга певица – Мая от дуета „Мая и Магапаса“. „Глупости! С Мая сме си приятелчета и често сме си помагали в Щатите“ – категоричен бе Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар