Преслава удари кьоравото – сензационни разкрития!

Преслава удари кьоравото – сензационни разкрития!
5 (100%) 1 vote

Преслава счупи всички рекорди и накара колежките си да се пръскат от яд!

Рекордна сума ще прибере Преслава по празниците. Топ певицата на „Пайнер” ще вкара в касата на димитровградската музикална компания около четиристотен хиляди лева оборот, като половината сума ще отидат директно в джоба й.

Така декември се очертава като най-оборотния месец за пайнерката. Отдавна се знае, че Преслав е сред любимките на Митко Пайнера. Шефът й е доволен, че работните й ангажименти не стихват, тя вади хит след хит и бележника винаги й е запълнен до фул.

Преслава с рекордни хонорари до края на годината - Вип Брадър я изстреля директно на върха, за ужас на колежките й

Преслава с рекордни хонорари до края на годината – Вип Брадър я изстреля директно на върха, за ужас на колежките й

Наскоро дори гласовитката от Добрич си позволила да откаже ангажименти заради изключително натоварения й график. Интересът към нея се увеличил още повече след участието й в шоуто ВИП Брадър.

В нормални дни хонорарът й удрял дори до осем бона. В празничните дни луксозни хотели и лъскави заведения дори не се цупели на петнадесет бона хонорар за деветдесет минутното й участие. Истерията по Преслава тази година е огромна.

Ресторанти, хотели и заведения се надпреварвали да викат примата на чалга музиката, без да се цупят на високия й хонорар. Участието й гарантирало пълни маси и тлъст оборот, който многократно избивал даденото за нейното участие.

Звездата на „Пайнер” обаче не успявала да подвие крак от ангажименти и затова сама си определила почивен ден. Това бил вторник, който певицата отделяла за себе си и своето семейство. Като най-напрегнати през другия месец се очертавали датите 6-ти, 8-ми, 25-ти, 30-и и 31-ви.

Тогава тя ще обикаляа страната, имала и оферти в чужбина. Певицата ще снове непрекъснато около Пловдив и столицата, където се очертават да бъдат едни от най-големите й участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар