Роналдо потресе света: Виж какво причини на Ирина Шейк!

Роналдо потресе света: Виж какво причини на Ирина Шейк!
5 (100%) 1 vote

Роналдо потресе света с това, което причини на Ирина Шейк!

Кристиано Роналдо не иска Ирина Шейк във филма си. Топ звездата на Реал-Мадрид е главен герой в биографичен филм за него. В лентата обаче португалецът е категоричен, че не иска до себе си топ красавицата Ирина Шейк.

Той обяснява отказа си с това, че в живота на всеки има добри и лоши моменти. Има и такива, които изобщо нямат значение за съществуването на човека. Дългогодишното си гадже обаче футболистът зачеркна само с една дума, като я нарече „незначителна”.

Роналди жестоко нарани Ирина Шейк

Роналди жестоко нарани Ирина Шейк

Режисьорът на лентата Антъни Вонке оправдава смяната на сценария с това, че филма е кратък и затова се наложили тези промени.

Феновете обаче изригнаха срещу това негово определение. Те не са съгласни с констатацията на спортиста, тъй като тя присъства в значителна част от живота му. Световният фотомодел беше дълги години с футболиста и двамата се разделиха заради непрекъснатите изневери на спортиста, гласи световната клюка.

Друг слух обаче твърди, че и тя не била от верните и също му връщала жеста. Въпреки че половин година не са заедно, рускинята не спира да нанася удари под кръста на бившото си гадже. Само месеци след като има вече нов мъж до себе си, актьора Брадли Купър красавицата заяви, че иска да му роди дете.

Това съобщи американската преса, а от тази новина Роналдо направо изригнал и затова реагирал така. Няколко години топ футболистът искаше да има дете от руската красавица, но тя все отлагаше този момент. Сега обаче, само месеци с новата си връзка манекенката е готова на този ход.

Кристиано Роналдо вече има син, за когото се говори, че е от сурогатна майка. А и пред приятелки моделката не спирала да разказва колко зле бил прехваленият Роналдо в леглото. Именно и заради това тяхната връзка се разпаднала. За сметка на това новото й постижение бил направо тигър в кревата и я правел невероятно щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар