Нострадамус предсказва страшни събития за 2016 година

Пророчествата на Нострадамус станаха една от най-коментираните теми през последните месеци. Конфликтът в Сирия и кървавите събития от последните седмици са причината френските медии да си спомнят за предсказанията на великия порицател, живял през 16-ти век.

Картината, която той чертае за предстоящата година, е повече от зловеща. Природата ще се обърне срещу човечеството. Много градове ще бъдат заличени от лицето на земята. Причина за това ще станат бедствията, които ни очакват. Бури, урани и топене на ледниците предсказва френският гадател. Част от Италия, Великобритания и Унгария ще бъдат заличени от картата заради потоп.

През идната година САЩ ще загуби един от най-големите си градове. Той ще разрушен от унищожителен ураган, вещае пророкът.

Бедствията няма да подминат и Русия. Голяма част от горските й масиви ще бъдат изпепелени и заличени от лицето на планетата. Той вещае и разбиването на голям астероид в Земята.

Не по-малко страшно и още едно от пророчествата на Нострадамус. Той вещае раждането на най-уродливия човек за цялото човечество. С неговото раждане ще избухне война между Изтока и целия свят. Хора с чалми ще воюват срещу останалите. В битката ще се използва химическо и ядрено оръжие.

Кървавите събития ще продължат 30 години и след тяхното приключване ще остане само една религия - пророкът не уточнява каква ще бъде тя. Първоначално Русия ще воюва сама, но в последствие тя ще се обедини с Европа и ще се превърне в спасител.

[caption id="attachment_463546" align="alignright" width="300"]Нострадамус Нострадамус вещае страшни събития през 2016 година[/caption]

Нострадамус прави и още едно страшно предсказание. Според него президентът, който ще дойде на власт през 2013 година, ще бъде последният за САЩ. Той не уточнява какво точно ще се случи с тази страна, пише "Всеки ден".

Той вещае и голяма екологична катастрофа от взрив в ускорителя в Церн. Учените не са съгласни с това. Според тях предпоставка за взрив в него е свиването на гравитационната материя - нещо, което те са на мнение, че е невъзможно да се случи.