Наследничките на Слай засенчиха Холивудските звезди (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Прекрасните дъщери на Слай изгряха в пълния си блясък на премиерата на седмото продължение на хита „Роки“

Трите красиви дъщери на Силвестър и Дженифър

Трите красиви дъщери на Силвестър и Дженифър

Порасналите дъщери на холивудския актьор Слай засенчиха с възхитителната си визия дори прославения си баща. А интересът към тях дори бе по-голям, отколкото към премиерата на супер хита „Роки“.

Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър в компанията на трите си дъщери предизвикаха истински фурор.

Заобиколен от бляскавото женско присъствие на своята половинка и трите нежни девойки  Силвестър Сталоун остана на заден план. Въпреки, че той е холивудско величие погледите на присъстващите на представянето на лентата бяха вперени в придружаващите го дами.

София, която е на 19, Систин на 17 и най-малката Скарлет на 13 са истински топ красавици.

Най-голямата София бе стъкната в елегантен черен тоалет, а Систин контрастираше в бяло. По-малката Скарлет се появи в прекрасна рокля в преобладаващи нюанси в червено. И от сега е видно, че въпреки младата си възраст девойката ще е изключителна красавица.

И ако Слай се слави с мъжество и малко грубост, то щерките му са наследили невероятната хубост на майка си. Дженифър Флавин е американска моделка. След брака си със Силвестър тя го дари с трите прекрасни момичета.

Днес те изгряват в обществото с пълния си блясък на невероятни красавици.Slaj i dyshterite

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин сключват брак през 1997 година. За Слай това е втори брак. От предишния си има две момчета. Преди три години по-големият му син Сейдж почина при странни обстоятелства.Staloun i Djenifar

Около мъртвият са намерени куп лекарства. Слай е съсипан от неочакваната загуба. Баща и син имат силна връзка. Сейдж партнира на Сталоун в „Роки“, като негов син. А в лентата „Дневна светлина” отново са партньори.

Сталоун има още един по-малък син, който страда от заболяването аутизъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар