Бомба: Джена взе шокиращо решение, няма връщане!

Бомба: Джена взе шокиращо решение, няма връщане!
4 (80%) 2 votes

Решението на Джена е шокиращо, като се има предвид колко кротка е била винаги досега!

Джена може да се окаже поредната певица, която ще напусне димитровградската музикална компания „Пайнер”. Бившата годеница на шампиона от ВИП Брадър Джино е поставила сериозен ултиматум на шефа си.

Тя поискала от инж. Митко Димитров да й гарантира титлата певица на годината. Миналата година той й обещал, но я дал на друга своя любимка Преслава. Този път обаче Джена е категорична, че ако и тази година не се накичи с престижната награда ще е поредната певица, която ще напусне потъващия кораб, наречен „Пайнер”.

Джена реши - постави ултиматум на Митко Пайнера

Джена реши – постави ултиматум на Митко Пайнера

Митко Пайнера направи всичко възможно, за да потуши гнева на разградчанката. Той нагласи така графика й, че брюнетката да има поне по двадесет участия на месец. От което певицата си прибира чисти шестдесет бона.

Защото хонорарът на поп фолк дивата е шест бона на участие, като половината прибира шефа й. Тези пари обаче не удоволетворявали звездата на „Пайнер”. Тя високомерно отсичала, че всичко си го е заслужила до стотинка, защото нищо не можело да компенсира безсънните й нощи и блъскането й по участия из страната.

Затова му поискала награда, която според нея отдавна си е заслужила. Джена обаче изригнала срещу колебанието на Митко Пайнера. Тя била категорична пред своите приятелки, че ако той не изпълни това, тя ще каже сбогом на компанията и ще върви самостоятелно по пътя си на утвърдена певица.

Митко Пайнера обаче има друго предвид за предстоящата Певица на годината. Той мислел върху две от най-популярните имена в компанията си – Преслава или Галена. Дали ще направи така, че да изпусне Джена или все пак ще й даде титлата, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар