Най-сетне: Станимир Гъмов отрече връзката си с Преслава!

Най-сетне: Станимир Гъмов отрече връзката си с Преслава!
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов се опита да отрече връзката си с Преслава пред Лора Крумова и Галя Щърбева, но яко се оплете!

Станимир Гъмов се оказа същото мрънкало, както и извън прожекторите във ВИП Брадър. Кукленият актьор здравата се оплете, като застана като гост в предаването на Галя Щърбева и Лора Крумова „Комбина”.

Той не особено охотно заразказва каква е била певицата Преслаав вътре в Къщата на Големия брат. Там двамата изкараха един флирт, който се оказа вероятно привиден, заради което комика бе подложен на разпит от двете водещи.

Станимир Гъмов и Преслава нямат нищо общо

Станимир Гъмов и Преслава нямат нищо общо

Актьорът все пак си призна, че топ певицата на „Пайнер” умее да се целува доста добре. Припомняме, че добричлийката имаше една гореща сцена в една пиеса, която беше задача, поставена им от ВИП Брадър.

Станимир Гъмов обаче започна да го усуква как ще продължат отношенията им и извън Къщата. Той бе категерочен, че вътре нещата са едни, а навън са съвсем други.

Което още повече засили предположението, че двамата са играли игра заради по-големи хонорари. Той обаче се засмя и не си изкриви душата, като каза, че му станало мило от постъпката на една от най-желаните жени в България.

Кукловодът силно се развълнувал, когато Преслава, в компанията на ММА боецът Деян Топалски и неговата приятелка Гери, позната от шоуто „Женените” дошли на едно от представленията в кукления театър, за да го гледат.

Но накрая той дори се сопна на двете журналистки, които се опитаха да изкопчат от него как ще протекат по-нататъшните им отношения.

В края на предаването Станимир Гъмов заяви, че не знае защо бе толкова харесван от жените в Къщата на Големия брат. Според него той изобщо не е красавец, а дори е неугледен на външен вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар