Сашо Кадиев се фука с тузарска придобивка (СНИМКИ)

0

Сашо Кадиев се фука с баровска придобивка

Сашо Кадиев не може да се нарадва на най-новата си придобивка. Тв водещият не спира да се хвали пред колеги и приятели с новия си автомобил. Той смени старата си кола мазда с возило от същата марка, което е по-подходящо за семеен мъж. Новата кола на тв водещия е по-висока, комби, с четири врати и голям багажник.

Ексцентричният Сашо Кадиев е избрал цвят, който подхожда на личността му. Лъскавият автомобил е в ярко червен цвят. Синът на Катето Евро, който се изявява не само като водещ на сутрешното предаване по бТВ, но и като актьор в театъра, демонстрира по-висок материален статус от повечето си колеги.

Той има ангажимент и към някои от музикалните формати на телевизията. През последните месеци младият татко работи неуморно, но определено усилията му са си заслужавали.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев се хвали на Деси Стоянов за колата си

Папараци на „Ретро“ щракнаха тв водещия, докато се хвали на екранната си половинка Деси Стоянова за най-новата си придобивка. Определено червеният автомобил успя да впечатли колежката му. Според експерти базовият модел е на цена от 50 000 лева. Това означава, че за новата си кола Сашо Кадиев е платил най-малко 50 000 лева.

Тв водещият беше засечен от папараци преди офиса на бТВ в рекламната пауза. Поводът за излизането му навън е голямата му страст към никотина. Деси Стоянова има същата зависимост и двамата си правят компания. Те се възползват от рекламните паузи и под предлог, че отиват до гримьорната и двамата напускат студиото, за да се отдадат на вредния си навик.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев не може да се нарадва на новия си автомобил

Младият татко очевидно не се е отказал от цигарите след раждането на щерка му и докато е на работа наваксва за часовете на въздържание у дома. Деси Стоянова също е страстна пушачка и въпреки, че има малък син тя също не е скъсала с вредния навик, пише Ретро.бг.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.