Тайната на Филип Киркоров за вечна младост

Тайната на Филип Киркоров за вечна младост
5 (100%) 1 vote

Ето как Филип Киркоров се подмладява

Тайната за вечна младост на Филип Киркоров е разкрита. За никого не е тайна, че руският изпълнител е много суетен и е готов на всичко, за да съхрани младостта си за по-дълго. Той разчита на едно от светилищата у нас, за да запази младостта си възможно по-дълго.

По време на есенното равноденствие руският Майкъл Джексън посетил родопското чудо Белинташ в компанията на няколко руски магове. Свидетели разказват, че изпълнителят пил с пълни шепи от соларната вода, която се намира в процепите на скалите в района.

Пастирът Ефрем Стоилов разказва, че точно на 23 септември група руски туристи го попитали как помагат да стигнат до върха.  Единият от тях го попитал на чист български език от къде минава пътя за светилището.

В първия на дядо Ефрем му се сторил познат чернокосия мъж, но не го попитал как се казва. Стигайки до върха Филип Киркоров запял с пълно гърло. Едва тогава дядо Ефрем се сетил кой е той.

Филип Киркоров

Филип Киркоров се подмладява на Белинташ

За космическата сила на Белинташ се носят легенди. Според тях точно в деня на есенното равноденствие мястото е облъчено от космически лъч. Този лъч прониква в тялото на всеки, които се намира на върха в момента. Действието му се изразява не само физическо, но и на психическо ниво. Твърди се, че той подмладява и дарява невероятна сила.

Дядо Ефрем разказва, че на това място стрелките на ръчните часовници буквално полудяват от силно био магнитно поле. Всеки път, когато той се катери към върха стрелките на часовника му спират, пише ПИК.

Според твърденията на митичното място се срещат странни същества по време на буря. За учените Белинташ все още остава загадка. Според някои от тях светилището е било наследено от траките и чрез него те са осъществявали връзка с Космоса. Други все още търсят отговор коя е тази цивилизация, която преди египтяните е осъществила силна връзка с Космоса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар