Ясновидката Лаура Вардеварян: Връзката на Преслава и Гъмов е обречена

Лаура Вардеварян е известна като "врачката на Маргините"
0

Бракът на Венета Райкова обаче е стабилен, Слави Трифонов влиза за кратко в политиката – твърди гадателката Лаура Вардеварян

„Гала и Лора Крумова няма да обличат белите рокли. Виждам сватба обаче за една друга известна дама – синоптичката Никол Станкулова. При нея обаче през следващата есен ще има още една голяма промяна в професионален план. Виждам я в ново предаване“ – твърди в интервю за „Уикенд“ Лаура Вардеварян.

„Део и приятелката му ще вдигнат сватба след раждането на първото им дете. Втори брак ще сключи Албена Михова. Избраникът й обаче няма да е настоящият й приятел Николай. Въпреки че много й се иска, Софи Маринова няма да роди второ дете“ – твърди гадателката.

Ще я бъде ли връзката на Гъмов с Преслава
„Чувствата на Станимир Гъмов към Преслава са истински. Дори той като човек, който мрази чалгата, не можа да скрие, че е влюбен в нея. Много хора мислеха, че флиртът им е само по сценарий. В началото наистина закачките им бяха невинни, но с всеки изминал ден те стават все по-близки. Преслава обаче е раздвоена, защото актьорът е много различен от предишните й приятели. Освен това тя материално го превъзхожда и то значително. Връзката им няма бъдеще“ – отсича ясновидката Лаура Вардеварян.

Лаура Вардеварян е известна като "врачката на Маргините"
Лаура Вардеварян е известна като „врачката на Маргините“

Слави Трифонов влиза в политиката, но за кратко
„Амбициите на Слави Трифонов са много по-големи от това да стане президент. Той разчита на огромната си популярност и иска да свали от власт Бойко Борисов. Историята обаче доказва, че нито едно популярно лице от родния хайлайф не е успяло да направи политическа кариера. Нито Светльо Витков, нито Росен Петров успяха да се утвърдят на политическата сцена. Единствено скандалният Волен Сидеров размести статуквото в парламента и успя да се задържи в политиката.
Шансовете на Слави Трифонов да стане политик са огромни, но само за кратко. Свръх емоционалните хора като него често взимат крайни решения“ – твърди Лаура Вардеварян в интервюто за „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.