Преслава и Гъмов станаха неразделни, тя не се отделя от него!

Преслава и Гъмов станаха неразделни, тя не се отделя от него!
5 (100%) 1 vote

Преслава и Гъмов са неразделни, певицата плътно до него!

Преслава и Станимир Гъмов се събраха. Това се случи в столичен ресторант. Там бяха шампионът на ВИП Брадър Джино Бианкалана, който направи снимка и я качи в социалната мрежа.

Той беше в компанията на своя приятел, режисьора Люси Иларионов и неговата приятелка, поп фолк дивата Ани Хоанг. Заедно с тях бяха още колежката й Преслава, заедно с кукловода Гъмов.

Преслава и Станимир Гъмов не се разделиха сред края на шоуто

Преслава и Станимир Гъмов не се разделиха сред края на шоуто

Много от зрителите се питаха каква ще е съдбата на двамата, които показаха, че прехвърчат искри помежду им.

Топ певицата на „Пайнер” и комика Станимир Гъмов стоплиха отношенията си в Къщата на Големия брат. След като Преслава излезе от Къщата с мотива, че не може да номинира съквартирантите, защото ги чувства като приятели, тя отново влезе пак. Тогава се заговори, че една от причината е зараждащата се страст между нея и поп фолк дивата.

Според друг слух двамата направили нарочен цирк, режисират от продуцентите на шоуто. За което двамата са взели допълнително по двадесет и пех хиляди лева хонорар. Така и не се разбра истината дали между нея и Гъмов наистина се заражда връзка.

Плеймейтката Светлана Василева недвусмислено уточни, че най-вероятно между тях се заражда нещо, но какво тепърва ще се види. Повечето от зрителите обаче са скептични за продължение на авантюрата, която се случи между Преслава и Гъмов.

Според тях гласовитката от Добрич е имала все гаджета милионери, а приятел като кукления артист изобщо не се вписва за мъжете, с които тя е свикнала да излиза. Самата Преслава обаче уточни, че е имала и приятел, който тя е издържала. Дали приказката ще продължи и ще има ли щастлив край, ни предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Преслава и Гъмов станаха неразделни, тя не се отделя от него!”

  1. КОКО

    Ное. 22. 2015

    ПРЕСЛАВА Е КРЕСЛИВА МАНГАЛКА,НИЩО НЕ СТРУВА,ГРОЗНОВАТА,ТАРИКАТКА ПРОСТА,А ГЪМОВ Е СМЕТКАДЖИЯ,ЗАЩОТО И ТОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА,АЛКОХОЛИК Е ЗАЩОТО ГО СЬЗНАВА

Добавете коментар