Истината за тайната любов на Преслава е разкрита (ФОТО)

Истината за тайната любов на Преслава е разкрита (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Ето коя е тайната любов на Преслава

Истината за тайната любов на Преслава е разкрита. Още от самото начало зрителите на ВИП заподозряха, че аферата й с Гъмов е просто постановка. Изпълнителката се съгласила да участва в този театър, за да отклони вниманието от връзката с тайнствения й любим. След излизането й от формата Преси се преместила в дома на любимия си. В момента двамата живеят под един покрив и са много щастливи заедно.

Въпреки желанието им да запазят връзката си в тайна, пайнерката няколко пъти се издаде, че тя и Фики Стораро са заедно. Той е тайнственият любим на фолкаджийката, който тя усилено се опитва да запази в тайна.

Самата Преслава прави многозначителни намеци, че има мъж до нея, но въпреки това категорично отказва да разкрие към кой са насочени те.

Фактът, че се опитва за запази връзката си в тайна, не пречи на фолкаджийката да демонстрира чувствата към любимия си мъж пред най-близките му. Почти всяка вечер тя вечеря заедно със семейството на Фики Стораро. На фотос, изпратен от близки до звездата, се вижда че тя е в дома на любимия си и заедно с родителите му – Тони Стораро и съпругата му, пише ПИК.

 Преслава

Преслава на вечеря със семейството на Фики

Въпреки твърденията, че известният изпълнител не желае синът му да има връзка с неговата колежка, от фотоса става ясно точно обратното. Лицето на Тони Стораро сияе от щастие – факт, който е невъзможно да не остане незабелязан.

Влюбената двойка често може да бъде засечена и в компанията на Софи Маринова, която също е близка приятелка с Тони Стораро.

Повече от ясно е, че Преслава се е съгласила на театъра с Гъмов, за да разсее съмненията, че има връзка с Фики Стораро. Въпреки, че тази част от плана й не успя, Преси ще се утеши с бонуса към хонорара си във формата. За цирка с актьора двамата са прибрали допълнително по 25 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар