Галена разкри защо никога не би влязла във формат като ВИП Брадър

В интервю за телевизия "Планета" Галена проговори за личния си живот. От известно време се тиражира твърдението, че тя се е разделила със съпруга си Галин. На фолкаджийката постоянно се приписват афери с известни и не толкова известни мъже.

Появи се дори слух, че от няколко седмици тя не живее в семейното жилище и се е преместила в апартамента си в столицата. Галена опроверга категорично тези твърдения и заяви, че бракът със съпруга й ще приключи, когато тя пожелае, а не когато медиите решат това.

Обичаната изпълнителка заяви, че двамата с Галин все още много се обичат и изпитват един към друг същата страст, както в началото на връзката им. Тя не скри, че двамата са много щастливи и нямат никакво намерение да се разделят.

Пайнерката коментира и участието на своята приятелка Преслава във ВИП Брадър. Тя заяви, че колежката я няма нито съпруг, нито дете и като необвързана жена не дължи на никой обяснение за постъпките си.

Галена подчерта, че тя никога не би влязла в подобен формат, заради Галин и сина им. Изпълнителката сподели, че не желае да дава обяснения на сина си за своите постъпки. Тя допълни, че формати, в които участниците участват в сценарий заради рейтинга, не й допадат.

[caption id="attachment_463302" align="alignright" width="300"]Галена Галена отрече, че двамата с Галин не са заедно[/caption]

Певицата разкри още, че подготвя изненада за феновете си. След предстоящия концерт на "Пайнер" тя бъде примиерата на най-новото й парче. И този път тя остава вярна на провокативния си стил, въпреки че ще я видим в малко по-различна светлина.

В клипа към песента Галена ще влезе в ролята на вдовица. И този път ще й партнират някои от най-известните български моделки. Пайнерка заяви, че се гордее от това, че отново има възможността да снима клип с някои от най-красивите и известни българки, пише БЛИЦ.