Бомба: Родителката на Джино е страшна мацка, събра очите на всички – виж я!

Джино Бианкалана има доста готина за годините си майка
1

Родителката на Джино направо събра очите на всички!

Джино стана любимата звезда на България, но майка му не пада по-назад от него. Наскоро американския плейбой пусна снимка на родителката си на профила в социалната мрежа и Фейсбук се взриви. Това шампионът не очакваше, въпреки че знае, че майка му е много готина.

Всички са във възторг от начина, по който изглежда родителката на победителя на Големия брат. Лидия Ташева може да се фука не само с финансов просперитет, но и с любовта на тримата си мъже. Тя е обичана и обгрижвана не само от своя съпруг, но и от порасналите си момчета.

Джино Бианкалана има доста готина за годините си майка
Джино Бианкалана има доста готина за годините си майка

Според близки до фамилията тя никога не е работила и наистина е била носена като принцеса от своите съпруг и деца. Както и спомена на няколко пъти в Къщата, Лидия Ташева е нежно обгрижвана от тримата мъже в своя дом.

Тя била глезена, а те са й спестявали дори и най-трудните моменти. Победителят на ВИП Брадър 2015 разкри, че майка му е тяхната принцеса, опора в семейство и всички те много я обичат и се грижат за нея. В едно от интервютата, които Джино Бианкалана даде извън Къщата той подчерта, че един ден иска да намери съпруга като своята майка.

Припомняме, че Джино Бианкалана пожела да остане известно време в родината си. Той вече се радва на огромна доза популярност и самият е споделил, че в САЩ нещата се случват, но живота е много по-напрегнат и стресиращ, отколкото у нас.

Супер изглежда жената, няма две мнения
Супер изглежда жената, няма две мнения

Джино е останал буквално разочарован от доскорошните си съквартиранти, твърдят близки до емигранта в Америка. Всички звезди, които вътре го смятаха за голям човек и невероятен приятел, защото им слугуваше му обърнали гръб, веднага щом загаснали прожекторите.

Единствени дует Ритон му честитили победата, докато останалите ВИП-ове се направили, че не го познават. Това отношение накърнило честолюбивия мъж, но той все пак е категоричен, че иска за известно време да остане в родината си.

1 коментар
  1. НИКО казва

    Стига сте лъгали хората. Той е циганин в САЩ четох го в медиите. Такъв циганин непознат в България, кой ще гласува, никой. Това означава че всичко е нагласено. ИЗОБЩО ВСИЧКО СЕ НАГЛАСЯВА ПРЕДВАРИТЕЛНО, ТОВА ПЪК ГО ЧУХ ОТ ХОРА КОИТО СА БИЛИ ВЪТРЕ КАТО УЧАСТНИЦИ.
    СМЯТАМЕ НАШАТА КОМПАНИЯ ДА НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.