Не се спря: Николета отново се пусна дибидюс – виж я тук!

Николета вече се чуди какво да направи, за да си поддържа рейтинга
0

Николета Лозанова отново се пусна дибидюс, не спира да провокира вниманието към себе си!

Николета Лозанова отново разцепи социалната мрежа. Горещата плеймейтка е известна с изцепките си. Но последната направо „изби рибата”. Под мечтаната снимка за мъжката половина на Интернет пространството моделката е написала, че нейната почивка започва от петък следобед.

Николета вече се чуди какво да направи, за да си поддържа рейтинга
Николета вече се чуди какво да направи, за да си поддържа рейтинга

Типично в нейния си маниер бившата съпруга на футболиста Валери Божинов е написала, че на всичкото отгоре и може да си го позволи. Красавицата се е излегнала на красивата си спалня, но с гръб. Така тя е застанала пред камерите, като е без дрехи, само по прашки.

На снимката хубавицата е гушнала любимото си плюшено мече. Вероятно щом така й започва „деня на майстора” Николета лозанова е на път отново да взриви мъжете, които гледат разсъблеченото й фото.

Безспорен факт е, че водещата на „Папараци” отдавна не сее показвала в този вид в соицалната мрежа. И през това време не е показвала стройното си тяло, мечта зе всеки мъжки потребител на нета.След тази снимка натюр манекенката буквално подпали Фейсбук.

Бившата на Валери Божинов отново се разхвърли - все едно не сме я виждали...
Бившата на Валери Божинов отново се разхвърли – все едно не сме я виждали…

Николета лозанова обича подобни експерименти. Красавицата преди често се задяваше със социалните мрежи, като умело провокира вниманието върху себе си. Чаровницата вероятно не е забравила триковете си от миналото, когато провокациите й бях изключително чест номер.

А и сега след новината, че предаването, което води се радва на небивал интерес и рейтинг, това още повече фокусира напрежението върху собствената й персона. А в годините Николета Лозанова е доказала, че умее да задържи достатъчно дълго време медийното внимание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.