Хороскоп на Боряна Делчева за 20 ноември, петък

0

Вижте благоразположени ли са планетите към вас според хороскопа на астроложката Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овени тогава нещата…
Около вас се наблюдава интересно раздвижване на нещата, възможни са благоприятни трансформации. Шансът ви е съсредоточен в материалната област, но се пазете от допускане на делови грешки. Избягвайте конфликти. Имате солидна подкрепа в лицето на влиятелен мъж.

Телецжена ще ви помогне да се справите с проблемите
Вероятно за голяма част от вас петък ще бъде зает с финансови дела. Очертават се обаче неприятности. Ще имате възможност да се справите, чрез съдействието на жена. Професионалното ви развитие днес също ще даде желаните резултати. Пазете се от конфликти, не пренебрегвайте и здравето си.

Близнациобщувайте открито
Потиснати и с лошо настроение посрещате петък, но ако сте по-общителни и по-инициативни, бихте могли да отчетете деня като позитивен. Избягвайте споровете и противоречията и наблегнете на контактите. Чрез тях ще удовлетворите деловите си интереси, а и емоционално ще се почувствате по-добре.

Ракне насилвайте изкуствено нещата
Денят е добър за паричните ви дела, но не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Шансът ще дойде неочаквано, главното е да се въздържате спрямо конфликти. Възможно е да се осъществи и друго ваше желание от материално естество. Става дума за имот.

Лъвоберете емоциите си
Петък е печеливш и ще има с какво да ви зарадва относно материалните ви дела. Не е лошо обаче да контролирате емоциите, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте скандали. Изпъкват прекрасни възможности за осъществяване на желана промяна в социално отношение. Ще се отрази благотворно и върху дома ви.

zodiac-20Деваобърнете специално внимание на семейството си
Много благоприятен за вас ден, изглежда няма област, в която да не ви върви. Въздържайте се от разправии и се старайте да не допускате грешки в любовната сфера. Иначе на работното ви място ви очаква успех, в материално отношение – придобивки, а вкъщи – хармония, ако се постараете за това.

Везнище демонстрирате професионализма си
Петък е много сполучлив за уреждане на финансови дела и по принцип имате звезден шанс за придобивки. Твърде вероятно е да сте затрупани с работа, но ще изявите в пълнота професионализма си. Облагодетелствани сте и по отношение на домашни задачи.

Скорпионположението е динамично, но е за добро
Нищо чудно ненадейно делата ви да се обърнат наопаки, но е за добро. В живота ви настъпват качествени промени, които говорят за напредък в социално отношение. Петък е много благоприятен за контакти, възможно е да получите влиятелни протекции. Изпъкват и придобивки от финансово или друго материално естество.

Стрелецако избегнете скандалите, успехът ще е с вас
Днес бихте могли да постигнете много, стига да сте достатъчно предприемчиви и организирани. Разкриват се важни за вас обстоятелства, което може да помогне за доброто развитие на делата ви. Избягвайте скандални ситуации. Имате огромен шанс за финансови придобивки.

Козирогизгладете отношенията си вкъщи
Не е изключено на работното място да се сблъскате с противоречия и неприятности, но имате и добри възможности за справяне. Ако ви интересуват въпроси от финансово характер, ще постигнете желаните разултати. Денят е благотворен за делата, но не сте застраховани от възникването на проблеми вкъщи. Внимавайте за гафове и грешки – съветват звездите в днешния хороскоп.

Водолейзапазете хладнокръвие при екстремните ситуации
Петък е с добра тенденция в материален аспект и ако ви вълнуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Внимавайте обаче в контактите. Запазете хладнокръвие при евентуални противоречия. Избягвайте конфликти. Очертава се и повече работа днес.

Риби и тогава нещата…
За мнозина последният работен ден от седмицата се характеризира с парични неприятности, но те биха могли да се компенсират с любовни преживявания. Бъдете открити и общителни, сега чарът ви действа с пълна сила. Имате възможност сами да дадете ход на нещата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.