Асна Аитбулахен не искала да се самоубива?

Асна Аитбулахен
0

Асна Аитбулахен станала жертва на братовчед си Абауд, категорична е майка й

Асна Аитбулахен обичала да се забавлява, не се интересувала от исляма

Асна Аитбулахен, жената-камикадзе от кървавите атентати в Париж миналия петък, не е искала да се самоубива. В това е категорична майка й, която проговори след трагедията, в която беше замесена и дъщеря й. По думите на жената, дъщеря й е станала жертва на жестока манипулация от страна на братовчед си Абделхамид Абауд, който е сочен за мозък на терористичната операция.

Асна Аитбулахен
Асна Аитбулахен

Който също загина при спецакцията в Сен Дени, когато и Асна се самовзриви с колан бомби. Майка й е убедена, че мозъкът на дъщеря й е бил промит от Абауд, тъй като до преди няколко години Асна изобщо не се вълнувала от исляма и Корана, макар да е възпитана в тази религия.

Вместо това младата жена имала слабост към нощния живот, не спирала да излиза с приятели из нощните заведения и дори от време на време вземала леки наркотици. „След това й промиха мозъка“, убедена е майка й в интервю за „Таймс“.

Припомняме ви, че Асна Аитбулахен е единствената жена от кървавите терористични атаки от Париж миналия петък. Тя е била вербувана за „Ислямска държава“ от братовчед си Абделхамид Абауд, който е сочен за организатор на кървавите атентати.

Двамата успяха да избягат от кървавото местопрестъпление, но в последствие бяха обградени от полицията в парижкото предградие Сен Дени. Тогава Асна се самовзриви с колан експлозиви, закачен на кръста й, а при взрива загина и братовчед й, както и полицейското куче Дизел.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.