Мира Добрева прежали Жоро Торнев (Люби се с футболен бос)

0

Мира Добрева яхна крилете на любовта, водещата от БНТ е влюбена в богат бизнесмен и футболен бос

Президента на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски
Президента на „Локомотив“ Пловдив Христо Крушарски

Мира Добрева има интимна афера с президента на футболен клуб „Локомотив“. Това е малко известния на публиката богаташ Христо Крушарски.Мира Добрева

Според слуховете от кулоарите на БНТ заварката между Мира и Крушарски се осъществила преди около два месеца. Футболният бос гостувал на Камен Алипиев в спортното му предаване. Той се запознал с красивата журналистка в гримьорната на телевизията, научихме от „Уикенд“.

От дума на дума става ясно, че двамата имат много общи познати и интереси. Христо Крушарски е много впечатлен от красавицата и я кани на вечеря. А тя нали е свободна жена приема поканата. Искрата на любовта пламва и двамата влюбени признават чувствата си.

Само, че не искат да афишират  връзката си, пишат от „Уикенд“. Причината е много тривиална. Мира е отговорна майка, грижи се за малкия си син. Тя не иска детето да разбере, че се среща с мъж. Добрева тежко преживя развода си с Жоро Торнев, който й кръшкаше с друга.

Колежки на журналистката споделят, че Мира Добрева е напълно променена. Тя е въодушевена от новата си тръпка. А богаташът Крушарски е голям джентълмен и я глези с огромни букети, които праща в телевизията. Води я на екзотични пътешествия. Дори подпомага нейните благотворителни каузи, които водещата подкрепя.

Христо Крушарски е собственик на завод за противоградни ракети в Стара Загора. Сериозният му бизнес е известен не само у нас, но и в целия свят. Ракетите, които произвежда са много качествени. Богаташът изнася продукцията си в Аржентина, Перу и Бразилия.

Името на Крушарски се свързва с това на Иван Славков- Батето. Двамата са били близки приятели. Тази есен Христо Крушрски пое изпадналия в финансов колапс футболен отбор „Локомотив“ Пловдив. Бизнесменът се зае да го вдигне на крака. И резултатът не закъсня. „Локо“ извоюва победа над шампиона „Лудогорец“.

Блондинката Мира Добрева има два неуспешни брака. Водещата на „Отблизо“ е много предпазлива във връзките си. Смята, че не й върви в любовта. След раздялата си с Жоро Торнев тя изпадна в депресия и дълго не си показа нос навън.

Пикантна подробност се носи за журналистката. Мира Добрева е била интимна със скандалния бос на СИК Младен Михалев-Маджо, разказват столичните легенди?

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.