Едно от предсказаният на ясновидката Катя Николова вече се сбъдна, дали ще се сбъднат и другите й предсказания за войната в Сирия

Още в началото на тази година ясновидката Катя Николова от Радомир направи предсказание за страшните събития през този месец. Тогава тя предупреди за кръвопролития през 11-тия месец от годината. Още тогава ясновидката заяви пред "Шоу", че числото, което покровителства "Ислямска държава" е 11.

На 11 септември бяха извършени кървавите атентати в САЩ. Атентатите в Париж не бяха извършени на 11-то число, а през 11-тия месец от годината.

Тя е категорична, че войната в Сирия няма да приключи скоро, тъй като все още е в самото начало. Ясновидката допълни, че всички очакват сухопътна акция и сражения на бойното поле, но този път войната няма да бъде такава. Тя ще се води с други средства, още по-страшни ядрено и химическо оръжие.

Катя Николова е категорична, че Третата световна война няма да е причината за края на света. Той ще настъпи през 3038 година. Ясновидката вижда ясно, че след време ислямът ще управлява целия свят.

[caption id="attachment_463156" align="alignright" width="300"]войната в сирия Според ясновидката Катя Николова войната в Сирия няма да приключи скоро[/caption]

Тя е категорична, че твърденията за обединение на религиите за бързо приключване на войната са нереални. Истинската причина за конфликта в Сирия е коренно различна. Бойните сражения там се водят заради големи находища на природен газ.

Катя Николова не крие, че до днес продължава да контактува с Ванга. Докато пророчицата все още бе измежду живите, ясновидката от Радомир се срещнала с нея. Въпреки призива на Ванга да я потърси отново, двете не се срещнали втори път.

Но и до ден днешен двете продължават да контактуват. По време на един от разговорите им петричката пророчица помолила Катя да каже, че война в Сирия ще има, но не и световна. Първи в нея ще се включат руснаците, а след това и американците, пише БЛИЦ.