Бизнесмен от Хасково разкри скандалната истина за Глория

Тъмната част от автобиографията на Глория лъсна с пълния си блясък. Бизнесмен от Хасково, пожелал да запази идентичността си в тайна, разкри скандалната истина за фолкаджийката.

Досега миналото й се криеше старателно заради нейната дъщеря Симона. Запознати коментират, че много скоро младата изпълнителка ще научи още пикантни факти от живота на известната си майка.

Глория успяла да се добере до "Пайнер" не благодарение на гласовите си данни, с които постоянно парадира. Фолкаджийката работела в известен хотелски комплекс край Хасково, но не в ресторанта, а в хотелската част, където предлагала ласките си срещу заплащане.

Бизнесменът, разкрил това пред "Всеки ден", също не веднъж се е възползвал от услугите й, пише Хот арена, цитирайки изданието.

Бизнесменът твърди, че тарифата на русенка била едва 50 лева. Тогава 21-годишната Галина, както е истинското име на Глория, едва свързвала двата края. Те работела, за да изпраща пари на близките си в село Две могли. Изпълнителката живеела на ръба на нищетата. Консумирала предимно банички и нямала възможност да си купи дори ново бельо, разказва бизнесменът от Хасково.

Самият Илия Загоров веднъж заяви в свое интервю, че е по-добре да не разкрива къде се е запознал с Глория. Той се запознал с майка на дъщеря си именно в хотелския комплекс край Хасково, това потвърди и бизнесменът, пожелал да остане анонимен.

[caption id="attachment_463137" align="alignright" width="300"]Глория Бизнесмен от Хасково разкри истината за Глроия[/caption]

Пайнерката дължи кариерата си на своя бивш съпруг Илия Загоров. Той е човекът, който я измъкнал от старата й работа и с чиято помощ тя подписала договор с "Пайнер".

Русенката често посещава старото си работно място, но вече като гост-изпълнител към ресторанта на комплекса.

Хасковският бизнесмен, който не веднъж е делял една постеля с пайнерката, разказва че със скандалното й минало са запознати и колегите й от "Кристал".