Хороскоп за 19 ноември

0

Вижте какво ви очаква днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

Овенпредставите ви ще се разминат
Не се разстройвайте, ако се сблъскате с препятствия в делата си. Нищо чудно онова, към което се стремите, в действителност да се окаже съвършено друго – не точно такова, каквото сте си представяли. Сега е по-добре да изчакате и да си починете. Предстоят и по-добри резултати в професионалната сфера. Ще ви върви и по отношение на пари.

Телецне се самообвинявайте
На добри позиции сте и бихте могли максимално да се възползвате от развитието на обстоятелствата днес. Ще свършите нещо полезно за дома и семейните отношения, но не очаквайте много. Постиженията ви са по-умерени, но ще бъдете доволни от постъпката си. Не се подлагайте на вътрешен тормоз, не се самоосъждайте. На хоризонта се задава хубава промяна.

Близнациусещате благоприятна промяна
Днешният ден е напрегнат, избягвайте конфликти. Сега всичко около вас е в движение, променя се, но ви действа смущаващо. Чувството на неувереност скоро ще отмине и добрите резултати дори ще надминат очакванията ви. Обстоятелствата също се изменят в благоприятен аспект, въпреки че не е видимо на пръв поглед.

Ракне обръщайте внимание на дребните неща
Заредени сте с оптимизъм относно развитието на делата си, предвижда се сполука. Очакват ви уважение и признание, на които не сте разчитали особено. Доверете се на своята щастлива звезда и действайте решително. Не се огорчавайте от несъществени събития, има с какво да компенсирате. Очертават се добри перспективи за материалното ви осигуряване.

Лъвдоверете се на интуицията си
Днешния ден ви носи късмет и изгодни условия за постигане на целите. Ще бъдете доволни от себе си. Предприемате най-добрата тактика относно любовните дела, благодарение на перфектната си интуиция днес. Ще свършите и доста полезна работа, което определя мощен тласък напред и нагоре в професионалното развитие.

horoskop-16Девавслушайте се в чуждите съвети
Денят изисква интелигентен подход в личните дела, не е лошо да направите още един опит за подобрения в любовния живот. Не пренебрегвайте и чуждите съвети в този смисъл. Имате звездна подкрепа и ще постигнете желания успех. По-големи трудности се очертават за делови контакти, старателно избягвайте конфликтите.

Везнизадават се промени на любовния фронт
Акцентът за днес е промяна в любовта. В някои случаи се налага да действате бързо, да отговорите адекватно на ситуацията. Уповавайте се повече на интуицията си – сега тя ще ви бъде верен помощник. По отношение на деловите ангажименти не очаквайте големи постижения. По-благоприятни са перспективите за близкото бъдеще.

Скорпионимайте търпение за успеха си
Силният ви стремеж за промяна на интериора в дома или в семейните отношения ще ви тласне към рискови предприятия. Ще постигнете желания успех, но след известно изчакване. По-добрата тенденция за днес е съсредоточена в деловите контакти. Ще се радвате на сполука, още по-изгодни са перспективите за бъдещото ви развитие.

Стрелецдействайте по-решително
Днес в много отношения ще се чувствате освободени и окрилени. Подбирате старателно хората, с които общувате, и дружбата ви с подходящия човек ще даде желаните финансови резултати. Смелите и дори рисковани действия ще бъдат по-ефективни от пасивността и изчакването. Хубаво е обаче да направите нещо повече и за семейната хармония.

Козирогпазете се от сплетни
Неприятности от интимен характер или от семейно естество ще навредят на работата ви и деловия живот. Дори може да пренебрегнете някои хубави контакти и ангажименти, за да постигнете известен напредък в личните дела. Внимавайте обаче в службата. Застрашени сте от конфликт и може да си създадете извънредни проблеми.

Водолейограничете харчовете си
Вашият ден е щастлив по отношение на семейни дела, но за изпълнението на други ваши желания ще се наложи да изчакате още малко. Бъдете предпазливи в харченето на пари, не прекалявайте с развлеченията. Дайте израз на своята дипломатичност, старателно избягвайте конфликти. Не бъдете дребнави.

Рибине пренебрегвайте чуждите съвети и помощ
За вас днес е малко нервен ден, но можете да бъдете по-въздържани. Освен това не отказвайте чужда помощ. Вслушайте се в съветите на човек от вашия кръг, който заема високо положение. Мислите ви не са достатъчно изяснени. Ще постигнете по-голям успех в любовта, ако не отлагате изпълнението на свой замисъл.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.