Половинката на една от жертвите в Париж с разтърсващо писмо към атентаторите

0

Съпругът на една от загиналите жени в Париж написа разтърсващо писмо, адресирано до атентаторите

Съпругът на една от жертвите в атентатите в Париж Елен Рейли – Антоан Рейли, който е журналист, написа разтърсващо писмо, адресирано до атентаторите. Обръщението му към безпощадните убийци е публикувано в социалната мрежа и вече е споделено над 200 000 пъти. „Сън“ публикува пълния вариант на писмото.

Атоан Рейли се обръща към тях с изявлението, че те никога няма да получат неговата ненавист, защото са мъртви души. Съкрушеният мъж се обръща към терористите с думите, че ако техният Бог, заради който убиват ги е създал по свой образ и подобие, то всеки куршум, изстрелян от тях, се забива право в сърцето му.

Журналистът пише, че няма да отвърне на тероризма с омраза и ненавист, а със същото невежество, с което той е бил създаден. Той заявява, че терористите не са постигнали целта си, а именно да го накарат да гледа с недоверие на съгражданите си и да жертва своята свобода заради страха.

атентатите в Париж
Елен Рейли – една от жертвите на атентатите в Париж, която остави момченце на 17 месеца

Съпругът на загиналата в Париж се обръща към тях с думите, че тяхната победа е малка и той отново ще се срещне с любимата си. Това ще се случи в рая на любовта и разбирателството – място, до което те никога няма да имат достъп.

Съкрушеният Антоан Рейли пише, че той й неговият седемнадесет месечен син са много по-силни от всички армии на света и цял живот те двамата ще бъдат заплаха за терористите, защото са щастливи и свободни – нещо, което те никога няма да познаят.

Той допълва, че атентаторите от Париж няма да получат и омразата на сина му, тъй като той винаги ще бъде свободен и щастлив гражданин на своята република.

На финал той казва, че не може да отдели повече време на безпощадните убийци на съпругата, тъй като е зает с грижите за малкото им момченце, пише БЛИЦ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.