Чарли Шийн с драматични признания: Плащах милиони, за да мълчат, че съм болен!

Гласувайте за статията

Чарли Шийн проговори за ХИВ—скандала, призна, че наистина е заразен

Чарли Шийн не само призна, че е носител на вируса на ХИВ, но направи и шокиращи разкрития. Актьорът сподели, че е бил принуден да плаща с години на свои бивши приятелки, за да си мълчат, че е болен.

„Да, болен съм и нямам проблем с това. Просто се боях да разкрия състоянието си, отне ми много дълго време. Накрая вече просто нямах избор“, споделя холивудската звезда за проблема, че е ХИВ-позитивен.

Слуховете донасят, че звездата от сериала „Двама мъже и половина“ е болен и от дни се говори за това. В крайна сметка Чарли Шийн събра смелост, застана пред камерите и потвърди този факт.

„Научих преди четири години, но всъщност ме лекуват от шест“, разкри още актьорът. Самият той не е бил съвсем наясно през първите две, мислел, че има тумор в мозъка. След поредна криза, при която го изследвали в спешното, научил истинската си диагноза—че е носител на вируса на ХИВ.

В крайна сметка звездата изпаднал в шок и дълго време не можел да се справи с проблема. Споделил с най-близките си, но разкритията му били използвани от негови приятели за облаги. „Никога не съм лъгал партньорките си, а и винаги използвахме предпазни средства”, каза още Чарли Шийн.

Актьорът допълни, че след признанията се чувства, все едно е излязъл от затвора. Най-вече поради факта, че не харчи наследството на децата си, за да мълчат за състоянието му.

Холивудският артист призна още, че тези постоянни бунтарски прояви, които има последните няколко години, до голяма степен се дължат и на състоянието му. „Трябваше да се скрия от всички, да мълча, да живея с това нещо“, споделя Чарли и допълва, че понякога е имал изключително тежки дни, отдаден изцяло на кошмарите си.

Чарли Шийн призна, че е болен от вируса на ХИВ

Чарли Шийн призна, че е болен от вируса на ХИВ

В крайна сметка Чарли Шийн разкри истината за болестта си и обяви, че повече няма да плаща на изнудвачи. Той получи и голяма обществена подкрепа, както и насърчение от страна на колеги от Холивуд.

Актьорът плаща с години, за да мълчат за проблема му

Актьорът плаща с години, за да мълчат за проблема му

Междувременно лекарят, който го лекува, заяви, че кръвта му почти се е изчистила от вируса, благодарение на терапията. За Чарли Шийн обаче настъпват тежки дни—актьорът ще трябва да се откаже от лудия си живот и да заживее отначало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар