Грандиозен скандал разтърси Биг Брадър Ол Старс Преглеждания: 6531

0
5/5 - (1 vote)

Съквартирантите се сдърпаха още в самото начало

Под покрива на Биг Брадър Ол Старс вече се разрази първият грандиозен скандал. Това се случи само няколко часа след влизането на съквартирантите.

Деси Слава е на път да признае, че участието й в Биг Брадър Ол Старс е сред най-големите грешки в живота й, за които ще съжалява горко.
Малко след като стана ясно, че Деси Слава е единствената съквартирантка, лишена от багаж и останала дори без четката си за зъби й се наложи да се сблъска с поредното разочарование пише kliuki.bg..

Паркетният лъв Евгени Минчев й нанесе тежка обида. Той още в самото начало призна, че не симпатизира на певицата и очевидно ще направи всичко възможно, за да очерни живота й в къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Мястото на Мариана Попова ще бъде заето от Део
Съквартирантите са на път да се хванат за гушите

Деси Слава се примоли на съквартирантите да й дадат някаква дреха, която да облече, тъй като предвид ситуацията тя няма абсолютно нищо.
Съквартирантите стигнаха единодушно до мнението, че най-добре би било Йоана Захариева, по-известна като Йоко да й даде нещо от своя гардероб, тъй като е най-близка до нея по физика.

Паркетният лъв Евгени Минчев обаче незнайно защо реши, че трябва да се намеси и изтърси изневиделица, че Деси Слава едва ли ще се побере в дрехите на Йоко, тъй като е наляла доста солидно задните си части.
Певицата обаче запази самообладание и накара Минчев да млъкне като обърна думите му на шега.

Паркетният лъв обаче не се стърпя и за пореден път показа хапливата си докачливост. Той не само, че не замълча, ами продължи да налива масло в огъня, нанасяйки тежък удар – засегна възрастта й.
Тук вече Деси Слава не успя да се стърпи и сълзите й се изляха като из ведро.

Ваня Червенкова, която се очертава една от най-колоритните съквартирантки в Биг Брадър Ол Старс не се стърпя и скочи на лорда.
Очевидно томахавката помежду им не е заровена и грандиозните скандали тепърва предстоят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.