Смях: Къци Вапцаров изби рибата с изказване в Къщата!

Къци Вапцаров си е Къци Вапцаров - от него всичко може да се очаква
0

Къци Вапцаров изби рибата с визитката си и изказването за Памела Андерсън!

Къци Вапцаров бе вторият, който влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Съквартирантът определено ще е сред най-колоритните участници в култовото шоу. Шоуменът твърди, че вече е доста по-спокоен и обран.

Той вече не бил така невротизиран, както преди. Вече не взимал толкова драматично нещата, на живот и смърт, както го е правил в предишния сезон на ВИП Брадър 2012, когато той бе също част от съквартирантите.

Къци Вапцаров си е Къци Вапцаров - от него всичко може да се очаква
Къци Вапцаров си е Къци Вапцаров – от него всичко може да се очаква

Още във визитката си заяви, че има един позорен момент в предишното му участие. Тогава при тях пристигнала като гост звездата холивудска актриса Памела Андерсън. Къци Вапцаров бил този, който първи я посрещнал.

След като двора на Къщата бил застлан с пясък, Къци отишъл до нея и й предложил саморъката си, за да премине през двора. Сега съжалява, че не я е прегърнал и като агне да я пренесе през двора на Къщата. Ако му се отвори нова възможност, шоумена е категоричен, че повече няма да я пропусне никога.

Припомняме, че в миналия сезон на ВИП Брадър Димитър Ковачев-Фънки се оказа най-големия кошмар за отнесения шоумен. Възпълният музикант подлагаше непрекъснато невротичния Къци на тормоз. Къци е показвал какви ли не таланти през годините, но определено актьорството го привлича най-силно.

Все пак през 1998 година той завършва специалността „Кукли”. Двадесет години ексцентрика завършва и режисура. Къци бе сред участниците и в шоуто „Като две капки вода”, където показа завидни актьорски умения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.