В Къщата на Биг Брадър: Истината за Десислава разочарова всички! Преглеждания: 9296

Десислава шашна повечето зрители и самия Биг Брадър
0
5/5 - (1 vote)

Истината за Десислава разочарова мнозина, оказа се префърцунена и глезла!

Десислава се оказа поредната глезла, прекрачила прага на Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Певицата още не влезнала в една от най-известната къща в България и засипа зрителите с претенциите си. Тя се оказа първата съквартирантка, която прекрачи прага на реалите формата.

С влизането си тя запита глезено дали е първата , която влиза в играта. След като разбра, че никой няма кой да я посрещне, блондинката се нацупи. После на камерите недоволства, че Големия брат не е спазил договорката да има по-приглушено осветление, за да изглежда звездата на „Пайнер” по-добре.

Десислава шашна повечето зрители и самия Биг Брадър
Десислава шашна повечето зрители и самия Биг Брадър

Големият брат обаче не я остави на мира, като я извика в Изповедалнята. Това обаче се оказа огромно изпитание за нея. Тя не успя да разбере от раз къде точно се намира скритата врата към нея. Тогава от Биг Брадър я заля с обяснения, които певицата трудно възприемаше.

Тя не знаеше нито къде да тръгне, като непрекъснато питаше с глупави въпроси, за да разбере дали посоката й е вярна. Големият брат накрая се пошегува,че в другия сезон ще се постарае да има обяснения за блондинки.

След което Десислава получи задача. Тя трябваше да провокира непрекъснато останалите съквартиранти, без те да подозират, че е в мисия. Преди това поп фолк дивата се опита да подскаже на Големия брат, че е подписала договор, без да участва в мисии. Това обаче не бе отчетено от него и тя получи първата си задача.

Според едно от условията тя трябваше да закара бизнес дамата Ваня Червенкова до басейна, за да покаже, че нещо плува там. После да я накара да стиснат ръце спортсменски, за да направят нова линия минерална вода, на чиято картинка да стои образа на Десислава и то по монокини, която да се казва „Гола вода”.

Наперената богаташка все пак клекна и прие условието на фолкаджийката. Въпреки някои неуспехи в задачата си, все пак Десислава успя да се справи успешно със задачата и участниците в шоуто спечелиха първия си бюджет в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.