Зла прокоба е надвиснала над Люси Иларионов

Зла прокоба съсипва Люси Иларионов. Проклятието тегне над него от години. Всичко започнало в началото на звездната му кариера в "Пайнер". Тогава бившият съпруг на попфолк изпълнителката Петра - Стефан Цирков решил да си отмъсти на Люси. Между двамата тлеела тиха война, която започната да ескалира.

Съпругът на блондинката постоянно обвинявал Люси Иларионов, че краде песните му. Стефан Цирков решил да отмъсти на колегата си. Той потърсил помощ от известна врачка в Асеновград и броил хиляда лева, за да направи магия на Люси Иларионов, научи Клюки.бг. Стефан поискал от нея да стане така, че  колегата му да загуби работата си и да рухне.

Вместо това проклятието се обърнало срещу Цирков. Не след дълго той загубил работата си в "Пайнер". Режисьорът бил изгонен лично от Митко Пайнера, който го обвинил, че не прави нищо, за да подобри имиджа на фолк певиците. От своя страна съпругът на Петра се оправдал, че във фолк певиците няма нищо естествено и той не може да лансира подобни изпълнители.

Въпреки, че проклятието не застигнало професионалните успехи на Люси Иларионов, то се стоварило с пълна сила върху личния му живот. Кариерата на брадъра върху нагоре, но това не може да се каже за личния му живот. Поредица от драматични обрати беляза живота  му.

[caption id="attachment_462912" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Прокоба тегне над Люси Иларионов[/caption]

Той прие много тежко раздялата със своята съпруга Преслава. Откакто се раздели с нея, той напълня драстично. Според запознати причината за кошмарния му външен вид се корени във външна намеса. Те са убедени, че магията на Цирков е причината за теглото на режисьора.

В момента той има връзка с пайнерката Ани Хоанг, но вероятно и тя ще завърши като брака му с моделката Преслава. Двамата се разделиха, тъй като тя отказа да го дари с наследник. Изпълнителката също упорито отказва да зареже кариерата си и да се посвети на майчинството.