Крисия губи ангелския си глас – какво се случва с нея?

0

Крисия променена до неузнаваемост на детската Евровизия

Крисия е на път да изгуби за винаги ангелския си глас. Малката певица, която успя да плени цяла България с невероятния си глас, се промени до неузнаваемост. За съжаление от пленителния й детски глас не е останала и следа. Промяната вече е факт. От няколко месеца гласът на детето-чудо започнал да се променя.

Причина за това са промените в тялото, които настъпват в пубертета. Крисия, която вече навърши 12 години, е в началото на този период и промените вече са очевидни. Наред с промяната във физиката й, нейният глас също започна да се променя.

Музиканти от екипа на Дългия споделят, че новият глас на ангелогласата певица налага промяна на тоновете. Въпреки това, гласът й остава ясен и чист и тя ще остане звезда.

Промяната на гласа й е причината да бъдат променени и авторските й песни, научи Ретро.бг.

В края на този месец детската Евровизия ще се проведе у нас, благодарение на небивалия успех, който пожъна преди година малката певица на сцената на престижния детски конкурс.

Талантлива русенка се превърна в истинска звезда. Изпълнението й с братята Хасан и Ибрахим й донесе престижното второ място.

Крисия
Гласът на Крисия се променя

Откритието на Слави Трифонов продължава да се радва на безкрайната обич на публиката. Звездата на Крисия изгря на детския конкурс, организиран от мастития шоумен. Още с първата си изява в ефир, тя спечели сърцата на зрителите и въпреки конкуренцията стигна до финала на конкурса. От тогава тя има своя рубрика в шоуто на Дългия и продължава да радва зрителите с песните си.

Тази година страната ни ще бъде представена на детския концерт от русенката Габриела Йорданова, която ще пее заедно с връстника си Иван, пише Ретро.бг.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.