Ива Екимова се слага на Алехандро (ФОТО) Преглеждания: 7812

0
5/5 - (1 vote)

Пиарката се снима опасно близо до мускулестия фитнес инструктор

След раздялата си с Петрозар, Ива Екимова е в търсене на нова любов.

Пиарката бе един от коментаторите в снощното издание на „Фермата” по Би Ти Ви.
Освен Ива Екимова в студиото като коментатори бяха поканени Маргарита Михнева, Рут Колева, Кристина Патрашкова и бившият участник в риалитито Алехандро (Асен).

По всичко личи, че Ива Екимова не остана безразлична към мускулестия Алехандро, който за ужас на Маргарита Михнева се бе изтипосал в студиото по „плувки”, както тя се изрази.
Алехандро за пореден път се развя с късите жълти панталонки, които до такава степен легнаха на сърцето на предишния коментатор Венета Райкова, че тя дори го покани в предаването си.

Пиарката се снима опасно близо до мускулестия фитнес инструктор
Пиарката се снима опасно близо до мускулестия фитнес инструктор

Ива Екимова също не можа да устои на изкусителния младеж, който бе разкостен от устатата журналистка Маргарита Михнева. Тя го нападна с цял куп въпроси и дори не му даде възможност да й отговори на всички тях. Според нея, Алехандро няма никакви ценностти, нито пък перспективи. Тя го попита какво работят родителите му и остана изумена, когато Алехандро й отговори, че баща му е банкер, а майка му до неотдавна е развивала собствен бизнес.

След края на живото предаване, Ива Екимова е била опасно близо до фитнес инструктора. Очевидно зад кулисите е било доста весело след края на живото предаване или поне така изглежда от снимките. Мускулестия мъжага не престава да се развява по боксерки, а пиарката се щракна опасно близо до него.
На снимките тя изглежда видимо доволна от близостта си с бившия фермер, особено след като е имала възможността да го огледа под лупа в лице и в гръб.

Зрителите изпитват известни съмнения, че в скоро време Иван и Андрей ще обявят конкурс за половинка на Алехандро като най-напористи ще бъдат Венета Райкова и Ива Екимова.
А и защо не? Той е доста по-симпатичен от Панайот Кючуков от Биг Брадър, на когото Венета Райкова се впрегна да търси съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.