Дни след победата: Джино шашна с неочаквано признание!

Джино отвори сърцето си и разкри своята истина за Джена и живота си
0

Джино шашна всички с неочакваното си признание за Джена и шоуто!

Джино Бианкалана стана безспорен шампион за България. Никому неизвестния американски бизнесмен победи в реалите формата ВИП Брадър 2015, като натри носовете на звездите в България. Той влезна като бивш годеник на поп фолк дивата Джена.

Но с искреното си отношение, с натуралното си поведение и това, че се опитваше да помогне и разбере всички, той се превърна в любимец на народа. Той успя да остави зад гърба си безспорни звезди като дует Ритон, естрадната прима Кичка Бодурова, актрисата Ернестина Шинова и други знакови имена от родния шоубизнес.

Джино отвори сърцето си и разкри своята истина за Джена и живота си
Джино отвори сърцето си и разкри своята истина за Джена и живота си

Победителят на реалите формата заяви на излизане, че възнамерява да остане известно време в родината си. 34-годишния мъж е отпътувал за страната с неограничените възможности, когато е бил на 18 години, защото семейството му печели зелена карта. Но сподели също, че живота в Америка е стресиращ и затова може би ще остане в родината си и за постоянно.

Джино разказа пред съквартирантите си за живота си в Америка, като дори влезна в конфликт за някои неща там и с ММА боеца Деян Топалски. Но сега, като безспорен фаворит към него обърнала поглед дори и плеймейтката Моника Валериева.

Моделката проявила мераци към него, защото освен богат, той вече е и известен. Джино Бианкалана е записан с това име в американския си паспорт, защото това е фамилията на неговата съпруга италианка, с която имали краткотраен брак.

Истинското му име е Георги Ташев. С Джена се запознали преди три години, когато певицата била на турне в Америка. Нещата между тях стигнаха дотам, че той дори й подари годежен пръстен, но после двойката се раздели.

На този етап Джино твърди, че двамата са си останали приятели. Въпреки че е наранен от нейното отношение, Джино я оправда, че всеки поел по собствения си път и затова се разделили. Може би плейбоя затова ще остане в родината, защото според слуха Джино и Джена се разделили, защото всеки от тях не искал да изостави кариерата си заради любовта.

Може би сега нещата все пак ще се случат и този път да отидат докрай, понеже бизнесмена все още изпитвал романтични чувствакъм фолкаджийката, прогнозират близки до Джино.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.