Ернестина Шинова трогна всички с разкритието си!

Ернестина Шинова трогна всички с разкритието си!
5 (100%) 1 vote

Ернестина Шинова трогна всички с прочувствените си думи към щерка си!

Ернестина Шинова е сребърния медалист в този сезон на ВИП Брадър 2015. Актрисата разкри, че в Къщата на Големия брат разбрала, колко много обича своята дъщеря и своя съпруг.

Красивата щерка на актрисата и режисьора Андрей Слабаков е студентка във Варна. Тя е избрала съвсем друга професия, различна от тази на своите родители. Тя следва медицина във Варна. Красивата Йоанна Слабакова твърди, че избрала да учи това, защото й харесва професията на лекаря.

Ернестина Шинова и прелестната й дъщеря на гости в Комбина

Ернестина Шинова и прелестната й дъщеря на гости в Комбина

Освен това никой няма да я обвини, че родителите й са помогнали в това поприще, което е избрала да продължи да се развива.

Ернестина Шинова и нейната Йоанна бяха гости на предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина”. От своя страна хубавата й щерка си призна, че в Къщата тя много е ревнувала своята майка.

Защото Ернестина се превърна в майка закрилница за плейметките Моника Валериева и Светлана Василева. А те също били обсебени от нея, като непрекъснато се навъртали около актрисата, търсели постоянно нейната закрила и защита.

Ернестина Шинова разкри обаче, че нейната дъщеря не може никой да измести в сърцето й. В Къщата разбрала колко много обича наследницата си, както и мъжа си. Те й липсвали много, а вътре научила много неща, които в реалния живот трудно се усещали.

Преди време комедийната актриса Ернестина Шинова бе признала в едно интервю , че трудно се разбира с дъщеря си и тя била в непрекъсната война с нея. Още като била малка, тя водила битка първо с Барби, после с гримовете, с ужасните прически и дрехи на Йоанна, с които тя самата играела като лека жена в „Комиците”.

Според нея съвременните деца трябвало да бъдат ограничавани. Те имали нужда от правила и строга ръка, за да имат сигурност, подкрепа и да не се чувстват незащитени. Тогава в известното шоу „Търси се”, 16 годишната тогава Йоана къде на шега, къде на истина каза, че за нея майка й била „зла, нервна и проклета”. Явно оттогава до днес приоритетите вече са променени и спойката между майка и щерка са проработили безотказно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар