Шок за Слави Трифонов – не иска да повярва какво се случи!

Шок за Слави Трифонов – не иска да повярва какво се случи!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов не може да повярва на ушите си, изиграха го!

Двама се карат, а Графа прецака Слави Трифонов. Владимир Ампов изненадващо става музикален продуцент на петия сезон на „България търси талант” в началото на следващата година. Точно това се случи с апетитната хапка, към която протягаха ръце знайни и незнайни продуценти.

По едно време се заговори, че Дългия е проявил своите грандомански мераци, за да лапне големите хонорари, но нещата изведнъж се преобърнаха. Защото тихомълком то вече е дадено на Владимир Ампов. Графа не е от тези, които непрекъснато се бутат, за да вземат разни реалита и шоута по медията.

Ударът за Слави Трифонов е голям

Ударът за Слави Трифонов е голям

Но той и неговата компания „Монте мюзик” се оказаха безспорни специалисти. Той бе музикален продуцент на „Х фактор”, също на „Музикална академия”, където бе високо оценен неговия талант. Доказал е своята перфектна работа и при организирането на най-добрите спектакли и концерти в страната.

Затова той е търсен и от Би Ти Ви без колебание са му делегирали правата и отговорността и за това шоу. Докато Слави Трифонов се издънил със своята грандомания при четвъртия сезон на „България търси талант”, като е раздувал непрекъснато разходите.

Ако не беше го направил, сега той щеше да е и изпълнител, и музикален продуцент със своя Ку-ку бенд, но изпусна от лакомия голямата хапка, разкриват от медията.

Към шоуто мераци проявили и продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов с компанията си „Междинна станция”, но и те не успели да се внедрят. Като добър организатор, Графа вече лансира една от своите успешни изпълнителки.

В журито вече ще участва и Михаела Филева. 24-годишната певица е любимка на тийнейджърите и тя ще бъде най-младата сред съдийския състав. За нейни колеги се спрягат имената на Асен Блатечки, Есил Дюран и Денис Ризов. Очаква се на сцената да излезнат и други хитови музиканти, продуцирани от Графа, като Прея, Вензи, Дивна и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар