Джино трогна Гала до сълзи

Джино трогна Гала до сълзи
5 (100%) 1 vote

Не докосвал друга жена след раздялата си с Джена

Победителят във ВИП Брадър – Джино Бианкалана успя да трогне Гала до сълзи.

По стара традиция всеки, който напусна къщата на ВИП Брадър, както и победителят Джино, гостуваха в предаването „На кафе”.
Той обаче успя да разплаче Гала и гостите й с признанието, което направи в ефир.

Покрай участието на Джино във ВИП Брадър връзката му с фолк певицата Джена се превърна в обществена тайна и бе разкостена до най-малката подробност.
Победителят във ВИП Брадър успя да докосне в дълбочина сърцата на Гала и гостите й с твърдението, че девет месеца след раздялата си с фолк певицата Джена, не е докосвал друга жена.

Не докосвал друга жена след раздялата си с Джена

Не докосвал друга жена след раздялата си с Джена

В типичния си стил Джино посочи, че е тип „олд скул” и допълни, че това се дължи на възпитанието, което са му дали родителите му.
Джино продължи с трогателните излияния на душата, посочвайки, че любовта му към Джена все още е жива, но за съжаление няма връщане назад.
Журналистът Антон Стефанов сякаш побърза да потвърди думите на Джино и заяви в прав текст, че Джена вече си има нов приятел, който е музикант.

След това разкритие Джино посочи, че съвсем няма шанс нещата да се върнат постарому и пожела успех на бившата си изгора и новия й приятел.
Спряганият за милионер бе категоричен, че след като жената на сърцето му е била докосната от друг, вече не е за него. С тези си думи победителят в риалитито затвърди за пореден път консерватизма си и дори предизвика подигравателните усмивки на зрителите на Нова тв, които побързаха да уточнят, че Джена едва ли е била непорочна преди да се срещнат.

След като на Джино бе преписвана връзка и с друга певица от фолк гилдията – Мая от дует „Мая и Магапаса”, Гала се почувства длъжна да го попита дали е истина. Джино отсече категорично, че с Мая са приятели и са си помагали доста пъти, но всичко се изчерпва дотам, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар