Станимир Гъмов шашна с това признание Преглеждания: 13580

Актьорът разкри, че ще купи скъп телефон с част от хонорара
0
5/5 - (1 vote)

Актьорът разкри, че ще купи скъп телефон с част от хонорара

Броени дни след финала на ВИП Брадър, любовта между Станимир Гъмов и Преслава продължава да е водеща тема и дори успява да засенчи старта на новия сезон на Биг Брадър Ол Старс.

Докато Преслава не спира да уверява, че всичко, което се е случило под покрива на къщата със Станимир Гъмов е истинско и не е сценарий, той всячески избягва този въпрос.
Станимир Гъмов обаче шашна всички с отговор на въпроса за какво ще похарчи хонорара от участието си в риалити формата.

В ефира на Нова тв актьорът призна, че с част от хонорара си ще купи скъп телефон на сина си Ванчо.
Това признание накара зрителите да се зачудят дали Станимир Гъмов го е закъсал до такава степен, че да няма пари да купи на сина си свестен телефон или ще похарчи хиляди левове, за да задоволи каприз на малкия.

Актьорът разкри, че ще купи скъп телефон с част от хонорара
Актьорът разкри, че ще купи скъп телефон с част от хонорара

Станимир Гъмов подчерта, че е четвъртата сила в света и допълни, че ако Ванчо е послушен на първо време биха могли да отидат заедно на кино, а след това щял да почерпи познати и не толкова, пише vsekiden.com.

В същото време Преслава успя да разчупи всички стереотипи, че певиците от поп фолк жанра са златотърсачки. Тя твърди, че чувствата й към Станимир Гъмов са истински и не се притеснява от това, че не е заможен. Певицата подчертава, че не винаги е имала връзки със заможни мъже и допълва, че е имало случаи, в които е издържала гаджето си.

Изглежда в момента отношенията между двамата са в затишие. Преслава не крие, че симпатията между нея и Станимир Гъмов е взаимна. Тя обаче все още не е убедена, че това, което се случва помежду им е любов и не изключва вероятността да си останат добри приятели.
Предстои да разберем дали това, че не са под един покрив ще охлади страстите помежду им и ще отложи плановете за съвместно съжителство, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.