Големият дразнител се завръща в Биг Брадър Ол Старс Преглеждания: 11732

Ще превърне живота на съквартирантите в ад
0
5/5 - (1 vote)

Ще превърне живота на съквартирантите в ад

Съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс няма да видят и минутка покой при положение, че ще им се наложи да съжителстват с един от най-големите дразнители за всички сезони.

Само няколко часа преди старта на Биг Брадър Ол Старс стана ясно, че под покрива на къщата ще влезе и рускинята Людмила Захажаева, която е в състояние да изкара всеки човек извън релси.
По всичко личи, че обстановката в новия сезон на риалитито няма да е никак спокойна. Освен напрежението, което ще се създаде в къщата покрай ниския седмичен бюджет, до който неминуемо ще се стигне, рускинята ще нагнетява допълнително напрежението с чепатия си характер.

Майката на тв водещата от близкото минало Албена Вулева бе най-колоритния участник в миналия сезон на ВИП Брадър и няма никакво съмнение, че ще бъде такава и в този сезон на Биг Брадър Ол Старс.
Припомняме, че макар да влезе в средата на шоуто миналата година, Захажаева успя да създаде редица конфликти поради факта, че е доста цапната в устата и не умее да премълчава каквото и да било.

До старта на Биг Брадър Ол Старс остават броени часове. Имената на участниците, които според информацията са сигурни са певицата Деси Слава, паркетният лъв Евгени Минчев и шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров.
От екипа на Биг Брадър Ол Старс уверяват зрителите на шоуто, че са им скроили огромна изненада още на самия старт.

Със сигурност в къщата няма да е никак скучно предвид изброените няколко имена. По всичко личи, че войната между съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс ще се разрази още в самото начало.
По всяка вероятност Людмила Захажаева ще е съквартирантът, който ще драсне първата искрица, за да запали фитила на конфликтите, които няма да стихнат до финала.

Организаторите уверяват, че сезонът ще е повече от интересен като се има предвид участниците и изненадите, които са подготвили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.