Асен Блатечки се договори със Слави Трифонов за хонорара си в "България търси талант"

Асен Блатечки е един от сигурните участници в журито на "България търси талант". След скандалите около журито в миналия сезон на формата, този път Слави Трифонов реши да заложи на сигурното и да се опита да привлече съдиите от по-миналия сезон.

Безспорен фаворит на зрителите е любимият актьор Асен Блатечки. Той вече се е догорил с учиндолеца за хонорара си и участието му във формата е сигурно. Тъй като среща сериозни трудности в намирането на жури, този сезон шоуменът е решил да плати по-високи хонорари.

За да си подсигури участието на обичания актьор, той му предложил сумата от 50 000 лева. Бившият на Диляна Попова приел с охота предложението и за сега той е единственият сигурен от журито на формата.

[caption id="attachment_462763" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки с хонорар от 50 000 лв[/caption]

Дългия се опитал да върне и Ваня Цветкова. Но за съжаление тя отхвърлила поканата му. Той бил готов да й плати 60 000 лева, за да склони да приеме предложението му. Актрисата преценила, че за тази сума не си заслужава да пътува до България.

Тъй като продуцентът среща сериозни трудности при намирането на жури за формата, по всяка вероятност на креслото до Асен Блатечки ще седне някой от екипа му. Носи се слух, че това ще бъде Тодор Йорданов, пише Хот арена.

Въпреки по-свития бюджет, предвиден за сезона, Дългия бил готов да се бръкне по-дълбоко за журито. Той се е зарекъл тази година да вдигне приходите на формата поне на един милион. Но как ще се случи това, можем само да правим предположения.

Освен трудности с подбора на жури, Слави Трифонов среща трудности и при подбора на участници във формата. До сега нито един от победителите в формата, не се реализира след това и звездата му угасва след края на шоуто.