Алексей Петров след двата инцидента днес: Интересува ме мен кой поръча?!

Гласувайте за статията

Алексей Петров обеща награда за информация по инцидента с него

Ключови свидетели на делото „Октопод“ загинаха в един и същи ден, а Алексей Петров обеща 100 000 долара, за всеки, който му даде информация относно покушението срещу него. Петък 13 завърши злополучно за двама от свидетелите по делото — единия загубил контрол върху колата си и катастрофирал, а другият бе намерен убит с брадва в центъра на София.

Скандалът продължава със знакова среща в съда между Алексей Петров и Златомир Иванов. Двамата се засякоха в коридорите на съда, като и срещу двамата се водят знакови дела.

В момента полицията разследва катастрофата срещу Георги Цветанов, който е катастрофирал по магистралата към София. Странното е, че човекът е загубил контрол над колата си, след като не е могъл да овладее автомобила. Превъртял се е няколко пъти на платното, след което е катастрофирал.

Свидетели на случката, подали сигнал пред 112, споделят, че мъжът буквално не можел да управлява автомобила. Малко по-късно е починал от раните си, на път за болницата.

Фатално съвпадение води до покушение и срещу още един от свидетелите срещу „Октопод“ и Алексей Петров Пламен Устинов. Според близките му — заради стари разправии. При него дошли петима пияни мъже с брадви, които го посекли. Тъстът на Пламен Устинов — Щерю Габровски обаче констатира, че много неслучаен начин в един и същи ден загиват двама от ключовите свидетели срещу Алексей Петров.

Алексей Петров дава 100 хиляди за разкрития за атентата срещу него

Алексей Петров дава 100 хиляди за разкрития за атентата срещу него сн. Булфото

Самият той пък не коментира случилото се, а обяви, че ще даде награда от 100 000 долара, на всеки, който даде информация за покушението срещу него. Той заяви, че продължава да издирва убиецът, който го преследва и води собствено разследване по случая. Междувременно полицията има още един проблем — да открие дали случайната и едновременна смърт на двама от ключовите свидетели срещу него е наистина случайна. И което е по-важно — да открие доказателства и да изправи извършителите пред съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Алексей Петров след двата инцидента днес: Интересува ме мен кой поръча?!”

 1. СТОЯНОВ

  Ное. 25. 2015

  Само в държава, като България е възможно фактор в българската и балканската мафия да поръча убийставата на двама ключови свидетели сре щу него на делото „Октопод“ и да остане ненаказан.

  В една нормална държава този мафиот щеше да получи средно 20 години строг тъмничен затвор за престъпните си деяния.

  Но явно ние не сме правова държава де юре държава същестувава но не дефакто не.

  Сигурно затова българските медии се надпреварват да правят пиар на Алексей Петров. Добре, защо няко не се запита, какво получават в замяна на този пиар редактори, като Милан Никопов, Ивайло Крачунов от ПШК и журналисти, като Сашо Диков от Нова телевизия, бивишият сътрудник на ДС Георги Коритаров и други продажнви журналисти?

  Защо съответните ведомства не потърсят сметка на посочените журналисти, какъв интерес имат въпросните уж представители на свободното слово да славославят небезизвестният мафиот от балкнаска величина .

  Колкото до парите обещани от Алексей Петров в размер на 100 000 долара предназначени за информация свързана с организирането на мнимото покушение извършено повече от нескопосано с гранатомет срещу него, то бъдете уверени , че тези пари ще получат лицата свързани с убийствата на Пламен Устинов и Георги Цветанов.

  Защо поркуратурата се бави още и не издаде заповед за задържането на българският и балканският топмафиот Алексей Петров.

Добавете коментар